Isabel Marant creeaza pentru H&M: invitatie a la francaise

H&M a dezvaluit recent urmatoarea colaborare inscrisa pe lista extrem de bine alcatuita, cu nume sonore din moda internationala. Este vorba despre nimeni alta decat Isabel Marant, designerul nascut si crescut la Paris, care a cucerit universul fashion prin stilul sau inconfundabil, un melanj de relaxare boema si minimalism asumat, discret si punctat prin referinte subtile, niciodata manifest ci mai degraba sugerat prin atitutine si consecventa in ceea ce priveste mesajul transmis.
H&M a inregistrat colaborari de succes cu designeri de renume, precum Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Lanvin, Marni sau Maison Martin Margiela, iar piesele colectiilor speciale au creeat o adevarata isterie in randul pasionatilor de moda de pretutindeni, devenind sold out in numai cateva ore de la intrarea in magazine. Fara doar si poate, colectiile semnate Karl Lagerfeld si Lanvin pentru H&M s-au numarat printre cele mai relevante si mai percutante, insa colaborarea cu Isabel Marant se situeaza pe un cu totul alt palier.

Strategia retailerului suedez a suferit usoare modificari, iar alegerea lui Isabel Marant nu este defel intamplatoare. In 2013 moda supune atentiei o noua paradigma menita sa schimbe totul si sa ne determine nu doar la un shopping nou de sezon, ci mai cu seama la abordarea unei maniere diferite de a ne concepe look-ul cotidian, de a ne selecta piesele din garderoba, de a ne construi imaginea.

Cu alte cuvinte, moda devine mult mai „terestra”, departe de orice artificii sau fortari intentionate ale notei, aterizand de pe catwalk direct in strada, provocand si determinand femeile sa o poarte dincolo de tendinte, de IT item-uri fabricate sau de imagini reproduse cu strictete.

Iar pentru a imprima o noua directie streetwear chic in randul clientilor H&M, niciun alt designer nu putea fi mai potrivit decat Isabel Marant, care se bucura de o popularitate in continua crestere si care probabil ca va concepe cea mai bine vanduta colectie speciala din ultimii ani.
Colectia va fi disponibila din 14 noiembrie 2013 in aproape 250 de magazine din intreaga lume precum si online, si va cuprinde imbracaminte si accesorii pentru femei si adolescenti. De asemenea, Isabel Marant va crea in premiera pentru H&M si o colectie pentru barbati.

Sunt flatata de aceasta colaborare. H&M lucreaza cu cei mai buni designeri, iar aceasta invitatie reprezinta o onoare deosebita pentru mine. Intentionez sa creez lucruri pe care femeile sa isi doreasca sa le poarte in viata de zi cu zi, cu o anumita nonsalanta tipic pariziana: te imbraci elegant fara sa acorzi prea multa atentie acestui aspect, dar in acelasi timp esti extrem de atragatoare. Am insuflat colectiei acest tip de dezinvoltura si atitudine. Toate piesele pot fi combinate urmandu-ti propriul instinct: in viziunea mea, moda este o chestiune de personalitate”, declara Isabel Marant.

Isabel Marant creeaza pentru H&M: invitatie a la francaise

Steampod: un sistem unic pentru tratarea si netezirea fibrei capilare

Isabel Marant creeaza pentru H&M: invitatie a la francaise

Caudalie Divine Collection: o noua aventura cosmetica cu iz de vacanta

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!