Experiment Point: un concept store cu personalitate

Printre vitrinele neinsufletite si sufocate intre aceleasi scheme de design unice care domina centrele comerciale din Capitala, Experiment Point se prezinta drept un spatiu conceptual unic, recognoscibil si mai cu seama animat de piesele vestimentare si accesoriile cu mesaj, atent selectate si adaptate unor segmente de cliente aflate in cautarea unor alternative menite sa le individualizeze si sa le reprezinte.
Experiment Point indeamna la exersarea unui shopping relaxat, departe de tumultul cotidian si descoperirea fiecarui obiect vestimentar sau accesoriu integrat intr-un areal dominat de multiculturalitate. Nu intamplator selectia pieselor din magazin se dezice de la coordonatele clasice, iar multe dintre brandurile afisate apar cu titlu de noutate absoluta in peisajul fashion autohton.
Mai precis, este vorba despre nu mai putin de 17 marci fashion de nisa, care poarta cu sine amprenta si specificul tarilor de provenienta: Italia, Suedia, Danemarca, Australia, Germania, Marea Britanie etc. Rochiile dantelate, lejeritatea croiului si materialele diafane regasite in colectia Twin Set vorbesc despre stilul italian caracterizat prin eleganta si rafinament, piesele Muubaaa surprind prin contrastele dintre texturi si prin aerul usor grunge reinterpretat in varianta moderna, detaliile aparte si imprimeurile expresive din linia Nümph aduc personaje din lumi de poveste direct in dressing-ul femeilor dornice sa isi traiasca visele, iar formele, volumele, drapajele si ilustratiile transforma creatiile semnate Kiesel in adevarate IT item-uri pentru cunoscatori.


Alaturi de colectiile vestimentare pret-a-porter, Experiment Point reuneste si cateva marci aparte de incaltaminte, accesorii, gadget-uri sau mic mobilier. Balerinii Charles Philip Shanghai au cucerit deja inimile tuturor iubitoarelor de moda din lume, putand fi admirati in department store-uri precum Bloomingdale’s sau Saks Fifth Avenue, ochelarii Quay Eyeware Australia surprind prin design-ul retro cu usoare accente futuriste si indeamna la un alt mod de a privi viata, mai colorat si cu mai multa imaginatie, ceasurile Mutewatch se bucura de o popularitate in continua crestere, design-ul minimal si elegant permitand adaptarea la aproape orice tinuta, radiourile fabricate manual de Wooden Radio impresioneaza atat prin filosofie, cat si prin design-ul multi-premiat in cadrul galelor internationale de prestigiu si nu in ultimul rand obiectele de scris si suporturile Werkhaus redefinesc modul de organizare al unei zile de lucru la birou.
Concept-store-ul Experiment Point inseamna inainte de toate ingeniozitate si abordare dincolo de limite si limitari, iar acest lucru poate fi lesne remarcat din primul moment in care treci pragul magazinului. Design-ul (poarta semnatura Yau Concept) a fost conceput ca unul special, cu elemente ingenioase adaptate spatiului si materiale neconventionale dispuse inteligent atat in interior cat si in instalatia din vitrina. Hainele sunt dispuse pe umerase agatate pe tevi de cupru, vitrina este completata cu insertii de neoane, pictura din camera de proba este opera unui tanar arhitect (Florian Constantin Cismaru), iar fatada este un mix al viziunii sculptorului Mihai Ecobici si al pictorului Adam Alexandru. De identitatea vizuala a Experiment Point s-a ocupat Matei Tudor.

Experiment Point: un concept store cu personalitate

Interview with HUMIECKI&GRAEF: perfumes and emotions

Experiment Point: un concept store cu personalitate

CONDUR by alexandru lanseaza magazinul online www.condurbyalexandru.ro

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!