Dior Summer Mix: lacuri de unghii si gloss-uri delicioase

In anul 1962, Dior era prima casa Haute Couture care isi concepea propria linie de lacuri de unghii, asortate nuantelor de rujuri care aveau sa se constituie peste ani intr-o emblema a universului frumusetii.
Unul dintre sloganurile Dior din perioada respectiva, prezenta produsele de machiaj drept accesoriile esentiale pentru femeile care adopta eleganta dincolo de dressing, coordonandu-si in mod admirabil nuanta rujului de buze cu cea a lacului de unghii: “Today, the four shimmering letters of Dior have come to the tips of your ten fingers”.
In prezent colectiile capsula de lacuri de unghii si rujuri de buze Dior, care completeaza linia permanenta, se constituie drept obiecte ale dorintei feminine, nuantele fiind urmarite cu perspicacitatea unui Sherlock aflat in misiune. Iar acest lucru se datoreaza in mare parte, ritmului rapid in care se epuizeaza editiile limitate si calitatii lor exclusive, care accelereaza bataile inimii si angreneaza clientele intr-o expeditie cu scop bine definit pe taramul frumusetii Dior.


Nu mica mi-a fost surprinderea vara trecuta, cand vizitand department store-ul John Lewis din Londra, am observat cum o doamna trecuta de 40 de ani a cumparat cate 5 sticle din fiecare nuanta de lacuri de unghii in editie limitata. O parte probabil avea sa ramana in propriul boudoir cu titlu de utilizare sau de colectionare, iar alta partea avea sa se constituie in cadouri pentru prietene.
Pentru aceasta vara, Dior a conceput o colectie pe cat de tentanta vizual pe atat de incantatoare in momentul explorarii amanuntite: Dior Summer Mix. Patru gloss-uri ultra stralucitoare sunt coordonate celor 4 lacuri de unghii absolut minunate.
Lacurile de unghii au o formula noua, care creeaza un finish ca de oglinda pe unghii. Dior Vernis Gloss este asa cum lesne se poate deslusi din denumire, un lac de unghii cu textura de gloss, pentru un grad ridicat de stralucire si o intensitate fara precedent.
Dior Vernis Gloss in nuanta 118 Acapulco, invaluie unghiile intr-un serbet delicios si racoritor de lamaie, creeaza un aspect translucid si revigoreaza instant manichiura. Dior Vernis Gloss – 158 Calypso, o nuanta de roz-merisor constituie alegerea perfecta pentru tenul bronzat, prezinta usoare accente neon, iar finish-ul este similar unui jeleu semi-transparent. Dior Vernis Gloss – 178 Cosmo, evoca celebrul cocktail servit la malul marii pe timp de vara si este poate cea mai feminina si delicata nuanta a colectiei capsula (rosu-rodie). In final, nuanta mea preferata Dior Vernis Gloss – 198 Lagoon, ne poarta in adancurile Mediteranei, pentru o vara menita a fi traita si experimentata la intensitate maxima (lacul prezinta si cea mai ridicata acoperire, doua straturi fiind suficiente pentru obtinerea opacitatii ideale).
Gloss-urile pentru buze nu se lasa mai prejos, Dior Ultra Gloss – 664 Rose Bikini, Dior Ultra Gloss – 542 Orange Pareo, Dior Ultra Gloss – 854 Rouge Croisiere sau Dior Ultra Gloss – 224 Or Sunrise, transformand buzele in cele mai dulci tentatii ale verii, gratie formulei de tip gel, care creeaza o pelicula de o stralucire extrema.

Dior Summer Mix: lacuri de unghii si gloss-uri delicioase

LIKE pentru design-ul romanesc

Dior Summer Mix: lacuri de unghii si gloss-uri delicioase

O vara Miss Candy

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!