Noua colectie CONDUR by alexandru primavara-vara 2011

In urma cu aproape un an, descopeream intr-un mic atelier situat pe Bvdul Cotroceni la nr.21, echipa creativa aflata in spatele unui brand 100% romanesc: CONDUR by alexandru. La momentul respectiv, prezentarea showroom-ului lasa mult de dorit din punct de vedere al organizarii si al design-ului, insa dincolo de aceste aspecte, am reusit sa intuiesc potentialul pe care CONDUR by alexandru il are si care exploatat in mod corect, poate conduce la o pozitionare excelenta a brandului pe piata romaneasca.

Evolutia a putut fi lesne remarcata odata cu lansarea colectiei toamna-iarna 2011-2012: unitate cromatica, modele perfect ancorate in tendintele sezonului, finisaje impecabile si o structurare precisa a pieselor in functie de segmentul clientelor avut in vedere.

Iata ca inceputul primaverii aduce cu sine o surpriza cat se poate de placuta in ceea ce priveste linia abordata de CONDUR by alexandru. Deja nu mai poate fi vorba despre cativa pasi timizi facuti in directia potrivita, ci despre un salt urias atat la nivel de concept al colectiei, cat si la nivel de imagine.

Citeste continuarea articolului aici.

Pentru campania de imagine a colectiei am avut placerea sa ma alatur echipei CONDUR by alexandru in calitate de realizator si stilist. A fost o provocare tinand cont de schimbarile aduse odata cu noua colectie si de activitatea brandului de pana acum, insa eu sper sa va incante rezultatul si sa va ajute in creionarea unei imagini percutante. Povestea din spatele campaniei nu o voi dezvalui ci va voi indemna sa dati frau liber imaginatiei. Fiecare femeie se poate regasi intr-una din ipostazele pe care le-am imaginat, asadar cuvintele sunt de prisos. Multumesc intregii echipe si CONDUR by alexandru care a avut incredere in directia propusa!

Credit shooting:

Concept si styling – Adina Necula

Fotograf – Alexandra Sandu

Model – Mariana Hondor (One Models)

Make-up – Andreea Ali

Hairstyle – George Enache

Loc – Carol Parc Hotel

Noua colectie CONDUR by alexandru primavara-vara 2011

Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2011-2012

Noua colectie CONDUR by alexandru primavara-vara 2011

On air la Radiofashion

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!