M.A.C in Romania

Tendintele sezonului in ceea ce priveste machiajul sunt decriptate intr-o nota cu totul aparte de specialistii M.A.C. Daca colectiilor marilor case de moda pentru toamna-iarna 2010-2011 mizeaza pe accente minimaliste si pe un look cat se poate de natural, machiajul vine cu o replica extrem de elaborata, menita sa ne introduca intr-o lume feerica, prea putin explorata in ultima perioada.

Editorialele de beauty propun de fiecare data modele ale perfectiunii dificil de atins de femeile care le admira, mai ales ca in multe situatii diferenta intre produsele de machiaj profesionale si cele mass-market nu este inteleasa pe deplin. M.A.C se numara printre cele mai respectate si puternice branduri de produse de machiaj profesionale din lume, compania avand deja 26 de ani de existenta.

Inca de la bun inceput, M.A.C s-a dorit a fi o marca creata de make-up artisti pentru make-up artisti, iar de-a lungul timpului a reusit sa devina sinonima cu inovatia si calitatea. Intr-o prima etapa, produsele de machiaj M.A.C nu erau accesibile decat make-up artistilor, ulterior brandul adaptandu-si gama pentru a veni in intampinarea nevoilor tuturor femeilor. Visul de a obtine un machiaj impecabil, care sa nu necesite retusuri semnificative de-a lungul intregii zile, a devenit realitate odata cu lansarea unor produse care sa poata fi utilizate de catre oricine acasa.

Citeste continuarea articolului pentru a vedea propunerile specialistilor M.A.C pentru acest sezon.

Girls Night Out – Wear Something Red

Girls Night Out – Wear Something Red

Camelii pictate pe ciorapi- Ham Ham by Laura Bucur

Camelii pictate pe ciorapi- Ham Ham by Laura Bucur

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!