Cosmetice la vreme de criza

c1Pentru ca vanzarile au scazut radical inclusiv in domeniul cosmeticelor, companiile de gandesc ce strategie sa adopte pentru a supravietui pe o piata intr-un declin vizibil. Variante mini? Promotii? Reduceri de pret? Oferte speciale?

In cazul produselor din gama de lux, lucrurile sunt putin mai complicate. Orice ai face nu poti vinde un fond de ten Chanel cu doar 5 dolari si nici o pudra Elizabeth Arden cu 7. Aici ramane la latitudinea specialistilor in marketing sa gaseasca solutii salvatoare.

In ceea ce priveste clientul, optiuni sunt nenumarate. Renuntarea la brandurile de lux in favoarea celor din segmentul mediu, alocarea unui buget mai mic pentru cosmetice etc. Iar daca mai vin si recomandari de la beauty editori ce au in centru cosmetice la preturi decente, atunci cu atat mai mare este impactul.

c2New York Times publica un articol foarte interesant despre produse cosmetice la preturi mici recomandare de specialisti in beauty. Ann Orcut, un make-up artist cu o reputatie buna, spune ce cosmetice sa alegem pe timp de criza fara sa trebuiasca sa cheltuim o avere:

  1. CoverGirl AquaSmooth Compact Foundation for $9.79
  2. CoverGirl Cheekers Blush for $4.39
  3. L’Oréal Voluminous Mascara for $7.50 (aici subscriu)
  4. L’Oréal Le Grand Kohl Eyeliner Pencil in Black Sable for $8.49
  5. Revlon ColorStay 12 Hour Eye Shadow Quad for $6.99
  6. Neutrogena MoistureShine Lip Gloss for $6.99
  7. L’Oréal Infallible Never Fail Lip Liner for $8.99

Si inca un sfat bine de retinut:

“Don’t get suckered in by monthly promotions and packages, because they usually involve products and colors you don’t need.”

Asadar, ce parere aveti? Voi ce ati recomanda?

Etichete:
,
Cosmetice la vreme de criza

Ligia Carabet

Articole recente

There are 0 comments

  1. cristina_Amc

    Mai bine renunt la mancare decat sa renunt la cosmetice….si foarte corecta fraza de incheiere, lucrurile la oferta iti sunt complet nefolositoare!Ma gandesc ca fata si corpul sunt cartea mea de vizita vesnica, adica si dupa criza, ce-o sa zic la batranete, a fost criza???

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!