Ligia Carabet

Despre Ligia Carabet, unul dintre cei mai buni tineri designeri romani la ora actuala, am scris astazi intr-un material amplu pe care il puteti citi aici. O parte din articol aveti mai jos. 🙂 Sper sa va placa.

Pe Ligia Carabet am cunoscut-o la Soiree de la Mode IV, in urma cu vreo doua saptamani, intr-un cadru cu totul deosebit. Am privit colectia sa cu un ochi cat se poate de critic si drept sa spun nu am avut de reprosat prea multe lucruri.

­­ligiacarabet0.jpgUn debut in moda apropiat de perfectiune si presarat cu foarte multa munca si dedicatie. Linii precis conturate, jocuri bine puse la punct de volumetrii si un simt al masurii binevenit, asa cum rareori intalnesc la tinerii designeri.

M-am bucurat sa asist la prezentarea unei asemenea colectii si sa vad ca valul de tineri designeri din care face parte si Lucian Broscatean sau Andra Clitan, este cat se poate de puternic si sta marturie a faptului ca exista la noi in tara talente pe care trebuie sa le sustinem si sa le promovam.

Revenind la Ligia Carabet, am fost curioasa sa aflu mai multe despre primele sale contacte cu designul vestimentar, despre ideea colectiei si bineinteles despre linia pe care isi doreste sa o urmeze.

ligiacarabet1.jpg ligiacarabet2.jpg
Asadar sa o luam cu inceputul. Un inceput care aparent nu are nici o legatura cu moda, insa care avea sa se schimbe odata cu admiterea la Facultatea de Arte. Nascuta in Timisoara, Ligia a urmat initial cursurile Facultatii de electronica si telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice TM.

ligiacarabet3.jpg ligiacarabet4.jpg
Primele contacte adevarate cu moda le-a avut incepand cu primul an de facultate desi incepuse sa isi coasa singura haine cu mult timp inainte. Primele ei „cliente” au fost  papusile Barbie care pe atunci tocmai aparusera si in Romania.

Continuarea aici.

Ligia Carabet

Cosmetice la vreme de criza

Ligia Carabet

It’s cupcake time!

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!