Menard

In plina criza economica, cand casele de moda cu traditie isi inchid portile (vezi Christian Lacroix) iar magazinele opereaza reduceri semnificative in mijlocul sezonului, piata produselor de lux pare sa fie prea putin afectata. Cel putin aparent, in conditiile in care in Romania au patruns in ultimele luni cel putin trei branduri importante: Caron, Byredo si Menard.

Astazi vom vorbi despre Menard, o companie de cosmetice exclusiviste, cu o istorie de 50 de ani, pentru care frumusetea reprezinta un adevarat cult. Daisuke Monogawa este cel care in luna noiembrie a anului 1959 punea bazele Menard, companie denumita dupa fascinanta menada, insotitoare a zeului Dionis din mitologia greaca.

Ca si rezonanta, Menard evoca din plin ideea de cosmetice frantuzesti, chiar daca brandul este de origine japoneza.

Menard isi defineste produsele cosmetice drept simboluri ale stilului si calitatii la care apeleaza orice femeie care ii place sa aiba grija de ea si sa se rasfete cu produse de o calitate superioara.

Sediul Menard din Japonia se constituie ca un adevarat  muzeu de arta, care din 1987 si pana in prezent a adunat peste 1100 de opere ale unor artisti plastici atat din Japonia cat si din alte tari.

Continuarea aici.

Menard

Premiera Harry Potter

Menard

Elie Saab – Fall 2009 Haute Couture

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta