Conduri pentru o toamna de poveste: editiile limitate CONDUR by alexandru

Toamna aceasta povestile se scriu cu o caligrafie impecabila, unica si extrem de studiata la CONDUR by alexandru, purtand visele fiecarei femei intr-un univers aparte, delicat si invaluit in aroma unicitatii. O amprenta stilistica pe caldaramul urban atat de uniform si atat de gri, absolut necesara, menita sa alunge apatia si morozitatea inceputului de sezon care ne arunca direct in bratele cotidianului nascator de himere.
Ce inseamna luxul la finele lui 2012? Contul din banca devine irelevant, cand imaginatia isi pierde orice repere, cand gandurile se amesteca cu viteza mesajelor scrise pe smartphone-uri, cand a fi la moda nu mai este similar cu a fi in moda, cand intreaga viziune se rezuma la imagini prefabricate si la oglindiri lipsite de continut.

Luxul suprem echivaleaza cu timpul petrecut pentru a te regasi in fata oglinzii si a propriului dressing, pentru a-ti regasi amintirile si dorintele in piese a caror valoare nu se rezuma la un sezon si la tendintele impuse, pentru a vorbi despre tine in fiecare zi fara teama de a nu fi inteleasa de cei din jur, ci cu speranta descoperirii frumosului intr-o clipa efemera.

Trairi, senzatii, emotii, dorinte, toate acestea sunt comprimate de CONDUR by alexandru in Editii Limitate croite pentru a rezona cu personalitatea fiecarei femei. Condurii fermecati sunt meniti a fi purtati in tihna, domolesc putin ritmul alert, nu te lasa sa te grabesti toamna aceasta decat inspre locurile si oamenii care chiar conteaza, insa mai presus de toate te evidentiaza in masa urbana amorfa.

Propunerile CONDUR by alexandru pentru toamna-iarna 2012/2013 aduc in prim-plan diversitatea, atat cromatica, cat si estetica: botul pantofilor, al botinelor si al cizmelor se ascute usor, tocurile se inalta ametitor si devin mai groase iar platformele revin in forta. Paleta de culori a toamnei este filtrata si dispusa in tuse delicate, de un rafinament extrem si cu putere de sugestie incredibila, nuantele vii, intens pigmentate fiind integrate doar ca accent pe tocuri sau pe liziera pantofilor – marouri ciocolatii calde, bejuri diafane, verde inchis, tonuri de grena, burgund si mov pruna, albastru electric sau bleumarin, roz antic, fuchsia, auriu si argintiu.
In ceea ce priveste textura pieilor si motivele adoptate, CONDUR by alexandru este in pas cu tendintele internationale prefigurate pentru anul 2013 la cel mai important targ de specialitate desfasurat recent la Bologna: animal print (piele de sarpe, piton, leopard), glitter fin (asemenea unei pulberi magice), mediu sau de dimensiuni mari, in nuante de auriu, argintiu, negru, fuchsia sau verde care imbraca doar un element component sau intreg pantoful .

CONDUR by alexandru inseamna mai presus de toate visul unicitatii transpuns in realitate, mai palpabil ca niciodata si gata sa paseasca pe caldaramul urban, intr-un sezon in care fiecare FEMEIE este decisa sa iasa din tipare si sa isi exprime propria declaratie de stil!
Cateva piese din noua colectie toamna-iarna 2012/2013 CONDUR by alexandru – „Declaratie de stil”, au fost dezvaluite in premiera la mijlocul lunii septembrie, cand brandul a participat la Targul International MICAM ShoEvent, in urma caruia s-a bucurat de aprecieri si comenzi din partea buyerilor din China, Africa de Sud, Spania, Emiratele Arabe Unite si Qatar.

Lansarea oficiala a colectiei va avea loc in data de 19 octombrie, la Bacau, in incinta magazinului COLY din Arena Mall, partener premium CONDUR by alexandru.

Conduri pentru o toamna de poveste: editiile limitate CONDUR by alexandru

High Skin Refiner (Babor): stiinta preventiei in cosmetica

Conduri pentru o toamna de poveste: editiile limitate CONDUR by alexandru

Minte-ma frumos

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!