CÎROC: expresia gustului desavarsit

Marile metropole ale lumii adapostesc adevarate creuzete de poluare, insistente si ademenitoare, fie ca este vorba despre zgomotul de fond, aglomeratia vizuala necontrolata si transmisa pe toate canalele de comunicare, fie despre noxele amestecate sau praful gros nascator de confuzii. In acest context, exceptiile de la regula pot fi lesne reperate, conferind premisele conturarii unor scenarii nu neaparat perfecte, insa cat se poate de personale.
Ne-am obisnuit sa traim mult prea liniar, sa adoptam formule cu succes garantat si dovedit, sa ne asiguram zona de comfort, sa respingem orice abatere de la cursul altminteri plictisitor al cotidianului, sa analizam nuantele astfaltului mai degraba decat sa privim cerul si sa ne trezim cu acelasi gust in fiecare dimineata. Ne-am obisnuit sa nu mai fim descriptivi si sa nu mai dam curs exprimarii, sa visam la ceea ce altii traiesc si sa ne complacem in amorteala simturilor. Ne-am obisnuit sa respiram afisand un plictis si o nemultumire permanenta, asteptand un diagnostic si prescrierea unor medicamente care ne arunce in caruselul emotiilor si sa ne determine sa celebram fiecare moment prin a sa simplitate conferita de acele mici detalii capabile sa faca diferenta.

Moda se declina eminamente a la francaise si nu intamplator francezii au descoperit secretele a ceea ce in mod generic denumesc „savoir vivre”. Nu este vorba despre epatare gratuita sau emfaza, ci despre valorificarea comorilor atent prezervate si transformarea acestora in vectori cu substanta.

Caudalie a extras din struguri secretele frumusetii, asociind stiinta si cercetarea, arealului cosmetic modern. Acelasi melanj sofisticat de traditie, voluptate cu iz gurmand si stiinta, este relevat de CÎROC, o marca care a devenit sinonima cu excelenta si rafinamentul imprimate de gustul unei bauturi cu totul speciale.
Numele CÎROC este derivat din alaturarea a doua cuvinte ce provin din limbra franceza: „cime” – varf de munte si „roche” – roca (fiecare piatra albastra care decoreaza sticla este asezata manual). Inspirata de traditia vinificatiei si distilarii practicate inca din secolul XVI, atunci cand familia Robicquet a pus bazele casei Villevert, vodka CÎROC este rezultatul metodelor traditionale si a tehnicilor de lucru manual transmise de-a lungul generatiilor, alaturate proceselor contemporane de fabricatie.

Jean-Sebastien Robicquet, creatorul CÎROC vodka, a reusit sa confere sensuri noi artei gustului si sa imprime valente nebanuite unei bauturi fine, rafinate, servita cu precadere la evenimentele si intalnirile high-class. Recunoscut de marele consiliu al vinurilor din regiunea Bordeaux drept „Commandeur of Bordeaux”, Jean-Sebastien Robicquet si-a transformat pasiunea intr-un business complex, de o savoare extrema.
Vodka CÎROC este obtinuta exclusiv din struguri de calitate superioara Mauzac Blanc, cultivati in regiunea Gaillac, una dintre cele mai vechi si mai inalte regiuni din Franta, precum si Ugni Blanc din regiunea Cognac. Complexa prin structura sa, vodka CÎROC poate fi servita alaturi de boabe de struguri si cuburi de gheata sau cu mixuri de sampanie/bauturi tonice.

CÎROC alatura savoarea fructelor, intr-o bautura cu un caracter puternic, obtinuta prin alaturarea tehnologiilor moderne cu tehnici de prezervare ce dateaza din secolul X, dezvoltate de calugarii benedictini in abatia St.Michel. Strugurii sunt culesi dintr-un microclimat ideal la cateva luni dupa ce s-au copt, cand temperaturile scazute le asigura un plus de fermitate si de usurinta in selectie, iar fermentarea si maturarea este realizata la rece. Lichidul fermentat contine o cantitate crescuta de zaharuri, vodka CÎROC trecand prin nu mai putin de cinci procese de distilare realizate in recipiente traditionale din cupru pentru asigurarea calitatii superioare.
Weekend-ul trecut, vodka CÎROC a fost gazda unei petreceri VIP, in Fratelli Beach&Club Mamaia. Dat fiind ca nu am reusit sa ajung la eveniment, am trimis la fata locului un corespondent special, Mihai Teodoru, fara indoiala un mult mai bun cunoscator al bauturilor alcoolice decat mine.
In urma discutiei cu reprezentantul CÎROC in Romania, am aflat ca spre deosebire de alte marci de vodca, aceasta este facuta din boabe de struguri intr-o regiune din Franta, si are un gust diferit, mai subtil, mai aromat, care sincer chiar mi-a placut. Am incercat-o la inceput in combinatie cu suc de mere, insa am vrut sa-mi dau seama si de gustul ei, asa ca nu am ezitat sa o servesc de-a lungul serii straight, doar cu cateva cuburi de gheata. CÎROC are taria caracterista unei vodci, insa nu are efectele secundare pe care le-as fi asteptat. Dupa cateva pahare, m-am binedispus fara a ma imbata, iar atmosfera din club si muzica excelenta m-a determinat sa raman la petrecere pana in zorii zilei.

Am mai aflat si ca ambasadorul marcii CÎROC este P. Diddy. Din punct de vedere al design-ului, sticla imi place foarte mult, este frumoasa prin simplitate si eleganta. M-a fascinat modul in care culoarea folosita se pierde in transparenta.
In Romania, CÎROC este distribuita de PPD Romania, cel mai mare distribuitor de produse de alcool de pe piata locala.

CÎROC: expresia gustului desavarsit

Interviu Georgiana Radu: trainer national CND Shellac

CÎROC: expresia gustului desavarsit

Tendinte lenjerie si costume de baie 2014: Jolidon la Mode City Paris

Articole recente

There is one comment

  1. Ella

    Daca ar fi sa atribui acesui brand o comparatie intre eleganta si ceea ce reprezinta, sunt de parere ca eleganta ar fi precum un rau iar brandul precum o mare asa de bine arata, motiv pentru care ma arat mai mult decat incantata, multumesc frumos!

Impartaseste-mi opinia ta