Band of Creators: noul showroom in centrul Capitalei

La un an de cand a fost lansat, magazinul online www.bandofcreators.com si-a deschis si showroom in centrul Bucurestiului. Situat pe strada Benjamin Franklin numarul 14, intre Ateneul Roman si restaurantul Trattoria Ateneu, Band of Creators Designers’ store comercializeaza haine si accesorii create de designeri romani tineri precum Smaranda Almasan, Florentina Giol, Ioana Covalcic, Simina Filat, Fandacsia, Veronica Frisan, Aer/ Wear, Alina Craita, Baggy Broad Wide, Mihaela Cirlugea, Teodora Mot, Carmina Cimpoieru, Edita Lupea sau Carla Szabo.

Ideea platformei Band of Creators a aparut intr-o seara de toamna, acum aproape doi ani, pe terasa de la Carturesti. De la bun inceput, unul dintre principalele obiective a fost promovarea modei romanesti, pentru ca exista zeci de designeri tineri si talentati in toata tara, care isi vand creatiile la nivel local si, in cel mai fericit caz, la vreun targ de moda din Bucuresti. Lansat intr-o prima faza ca magazin integrat in Facebook, Band of Creators e in primul rand o platforma de distributie a creatiilor acestor tineri talentati.

Al doilea pas a fost lansarea magazinului online www.bandofcreators.com, care a permis o mai mare libertate de miscare la nivel tehnic -spre exemplu, un zoom mai bun sau posibilitatea de a incarca un numar mai mare de fotografii per produs. Cele mai multe comenzi vin din Romania, insa hainele si accesoriile din magazinul online au ajuns si la Londra, Amsterdam, Bruxelles, Praga si chiar Singapore.

Showroomul este al treilea pas mare pe care il face Band of Creators, o consecinta fireasca a intalnirilor lunare cu clientele in cadrul evenimentului „Join the Band!”. Clientele prezente la aceste evenimente aveau acces in avanpremiera la colectiile noi si, cel mai important, aveau posibilitatea sa probeze hainele pe care si le alegeau. Interesul clientelor pentru aceste intalniri a fost declicul care a dus la aparitia showroomului.

In showroom  se gasesc  majoritatea pieselor de pe www.bandofcreators.com, iar clientele pot primi consultanta din partea unui stilist.

Band of Creators: noul showroom in centrul Capitalei

Beauty Sessions by Adina Necula: totul despre protectia solara

Band of Creators: noul showroom in centrul Capitalei

Vichy Dercos Neogenic: promisiunea reinnoirii capilare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!