Daruieste o atingere magica: Allegria Wellness

In apropierea Sarbatorilor, cu totii ne dorim sa avem parte de atingeri magice, care sa ne faca sufletul sa tresalte si care sa ne releve un zambet sincer pe chip. Uneori, cadourile inseamna mai mult decat o goana nebuna dupa cumparaturi, iar Alex Gavriliu, fondatorul Allegria Wellness, se numara printre cei care confera o noua definitie verbului „a darui”.

Pasiunea lui Alex pentru terapiile de relaxare prin masaj, concentrate in conceptul Allegria Wellness, este impartasita in aceasta perioada tuturor celor care isi doresc sa descopere secretele atingerii unei stari de bine fizice si psihice. Chiar inainte de Craciun, Allegria Wellness propune un curs de initiere in masaj, prin intermediul carora participantii se pot familiariza cu cateva tehnici simple de efleuraj si presopunctura specifice masajului profesionist.

Cursul se va desfasura sambata 21 decembrie, in intervalul orar 14:00-19:00, iar numarul de participanti admisi este de maxim 16. Va puteti inscrie impreuna cu partenerul de cuplu sau impreuna cu un prieten/prietena alaturi de care va simtiti confortabil sa invatati si sa practicati tehnicile de masaj de-a lungul orelor de curs.

Practica se va realiza pe mese profesioniste de masaj, iar pentru a avea energie timp de 5 ore cat dureaza cursul, Alex va va intampina cu fructe, ceai, biscuiti aromati si alune.  Mai mult decat atat, participantii la curs pot castiga una dintre cele 3 sticle de vin vechi romanesc, oferite de Myman.ro si un masaj de relaxare de 90 de minute, realizat de Alex.

Inscrierile (prin email, pe adresa alex.gavriliu@gmail.com sau la telefon: 0723.210.076) si plata cursului (pretul este de 145 lei, suma putand fi achitata prin virament bancar, depunere in cont sau in numerar, cel tarziu cu 2 zile inainte de desfasurare) se efectueaza pana pe data de 19 noiembrie.

Probabil ca nu v-ati gandit pana acum sa oferiti persoanei dragi un cadou cu totul aparte de Craciun, insa ati putea incerca ca in locul darurilor obisnuite, sa asezati sub brad o cutie legata cu o funda rosie, in care sa se regaseasca un ulei de masaj aromat si un bilet scris de mana. Iar apoi, in prima zi de Craciun, sa aplicati tehnicile deprinse la curs intr-o sesiune de masaj prelungita.

Daruieste o atingere magica: Allegria Wellness

Melvita Rose Nectar BB Cream: o atingere delicata pentru un ten radios

Daruieste o atingere magica: Allegria Wellness

Studioul de machiaj virtual Artistry

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!