In vizita la Heineken Mansion

Ieri seara la invitatia minunatei echipe Oxygen PR, am avut ocazia de a vizita Heineken Mansion, o vila transformata intr-un adevarat templu de relaxare si buna dispozitie pentru fanii fotbalului si bineinteles ai berii care insoteste orice meci trait cu emotie.

Marturisesc ca tangentele mele cu fotbalul sunt aproape nule, cel mai mare interes fata de acest sport manifestandu-l in urma cu 3 ani cand am poposit intr-un tur al stadionului Camp Nou, care gazduieste si un muzeu fascinant prin prezenta unei serii de echipamente sportive ce dateaza de cativa zeci de ani. Altminteri, foarte rar se intampla sa zabovesc in fata televizorului la un meci de fotbal si atunci doar daca joaca echipa nationala ai carei membri sa ii pot oarecum identifica.

Ghete de fotbal originale din anii '20 care se gasesc expuse la muzeul din interiorul stadionului Camp Nou (Barcelona)

Ghete de fotbal originale din anii ’20 care se gasesc expuse la muzeul din perimetrul Camp Nou (Barcelona)

Revenind la Heineken Mansion am fost curioasa sa vad ce se poate regasi intr-un spatiu dedicat cu precadere segmentului masculin. Limuzina m-a dus chiar pana in fata vilei si odata trecut pragul am inteles perfect reactia actorilor din spotul publicitar. Daca camerele generoase ar fi fost decorate cu volume de moda in loc de plasme gigant si pantofi asezati cuminti in rafturi in detrimentul sticlelor cu bere, in mod cert m-as fi gandit sa imi mut biroul acolo.

Atat la parter cat si la etajul Heineken Mansion se afla dormitoare spatioase, in care orice barbat si-ar putea trata insomniile. Nu stiu in ce masura fotbalul poate avea un efect terapeutic, insa modul in care au fost gandite camerele in termeni de obiecte tematice poate functiona ca un spa mental: fotolii puf ce recreeaza pattern-ul mingiilor de fotbal, tablouri imense cu jucatori, mese pe care se pot intrevedea colaje cu momente din istoria fotbalului si nu in ultimul rand denumiri cu rezonanta pentru fiecare incapere (Covent Garden, Trafalgar Square, Portobello Market etc).

Zona de relaxare si joaca se afla la parterul vilei. In living este amplasata o harta a lumii, alaturi de un televizor cu un ecran imens pe care pot fi urmarite meciurile de fotbal si mobilier realizat tot in spiritul jocului. Tot la parter se afla camera verde sau “frigiderul” plin cu bere Heineken. Nicidecum sa ingheti inauntru, ba din contra ai toate sansele sa incingi un joc de fussball sau pe playstation, din care sa simti ca nu te mai poti opri. Nu as fi crezut, insa butonand cateva minute telecomanda alaturi de Marie Jeanne, am simtit cum sunt atrasa din ce in ce mai mult de ideea inscrierii unui gol in poarta adversa, lucru de altfel nereusit din pricina faptului ca in repetate randuri s-a intamplat sa blocam din comenzi jocul.


Experienta in Heineken Mansion mi-a dovedit ca un grup de femei se pot simti cat se poate de bine intr-o casa impregnata de spiritul masculin, atata timp cat incearca lucruri noi care prin insasi natura lor starnesc curiozitatea. Alaturi de mine au fost Raluxa, Iyli, Marie Jeanne, Sana, Maldita, Anurim, Cristina Bazavan, Pietricel, Roxana Precu, Ciupercutza, Andressa, Elena Ciric .

In final va mai spun doar ca Heineken deruleaza o campanie intitulata „Fii printre stelele din UEFA Champions League”, iar castigatorii vor putea petrece un week-end in Heineken Mansion, bucurandu-se de toate facilitatile pe care vila le ofera. Promotia Heineken aduce insa si alte premii extraordinare. Participand la campanie, consumatorii au sansa de a castiga o experienta incredibila la Finala UEFA Champions League Wembley 2011 din Londra. Mai multe detalii aici.

In vizita la Heineken Mansion

On air la Radiofashion

In vizita la Heineken Mansion

Sublime Vanille by Creed

Articole recente

There are 5 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!