AZAY devine furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei

Sambata 11 Mai, AZAY va primi titlul de  Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, in prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I si a Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei.
Inalta distinctie este oferita companiei AZAY in semn de recunoastere a calitatii si valorii deosebite a produselor din cristal, portelan si argint oferite clientilor sai precum si in semn de apreciere a inaltului grad de profesionalism si rafinament  in materie de servicii si consultanta in Arta Aranjarii Mesei prin care AZAY s-a distins! Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor si produselor de pe piata romaneasca si se acorda pentru o perioada de trei ani.

Sinonim cu bunul gust, eleganta si distinctia in Arta aranjarii mesei AZAY este de mai bine de 5 ani  reper in alegerile celor care apreciaza frumosul, nobletea si maiestria lucrurilor cu adevarat valoroase. Cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri sau pahare, obiecte decorative si cadouri sunt prezente in magazinul- boutique de pe Calea Victoriei 134 dupa o riguroasa selectie a celor mai prestigioase ateliere si manufacturi din intreaga lume detinatoarea ale titlului de Furnizori ai Caselor Regale  ale Lumii.

AZAY  reprezinta in Romania celebrul grup britanic  LimWATERFORD-WEDGWOOD-ROYAL DOULTON si casa  ARTHUR PRICE of ENGLAND – Clive Christian  ambele companii avand titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Reprezinta de semenea prestigioasa companie istorica de portelan de Limoges J.L.COQUET- declarata Manufactura de patrimoniu de catre Guvernul Francez, atelierele de cristal florentin  MARIO CIONI- detinatoarele a numeroase premii internationale de design, marcile exclusive ROYAL ALBERT,  VERA WANG,  KENZO, GORDON RAMSEY si manufactura britanica  ROYAL BUCKINGHAM .

Oferirea Titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Majestatii Sale Regele Mihai I ne onoreaza, ne responsabilizeaza si in acelasi timp ne reconfirma faptul ca selectiile marcilor si produselor noastre sunt cele potrivite pentru cei care ne sunt modele de eleganta, noblete si prestigiu ! Suntem mandri ca produsele AZAY se gasesc pe masa Majestatilor Lor si Altelelor Lor Regale in Palatul Elisabeta si la castelul de la Savarsin si ca au fost apreciate de membrii Familiei Regale.” a  declarat Lorina Seres, Managing Partner AZAY
Astazi seturi din portelan englezesc sau piese deosebite din cristal florentin innobileaza mesele si interioarele celor mai sofisticati si exigenti clienti precum si ultra-elegante si exclusiviste locatii private sau de cinci stele  din  Romania si strainatate.

AZAY devine furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei

Boutique-ul temporar Chanel la Saint-Tropez

AZAY devine furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei

Interviu Cristian Scutaru: tendinte in colorarea parului si perfectiune pana la ultima suvita

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!