AUTOR 8: cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania

Weekend-ul acesta (3 si 4 noiembrie), Sala Dalles gazduieste cea de-a opta editie a AUTOR, cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania.
AUTOR inseamna mai mult decat un simplu targ organizat bianual. De-a lungul editiilor desfasurate, manifestarea a capatat o amploare din ce in ce mai mare, astfel incat putem vorbi deja despre o sarbatoare a design-ului romanesc, a creativitatii si despre arta contemporana care isi face iesirea la rampa cu un aplomb covarsitor. Nu intamplator, numarul vizitatorilor AUTOR a crescut considerabil in decursul ultimelor trei editii. Constanta organizatorica, perpetuarea valorilor autentice si permanenta plusare la nivel calitativ, au exercitat influente pozitive in cel putin doua directii: pe de o parte familiarizarea publicului cu ceea ce inseamna bijuteria de AUTOR si educarea acestuia in sensul diferentierii podoabelor cu suflet de cele cu rol exclusiv decorativ si estetic si pe de alta parte, stimularea competitiei intre designeri, in scopul cuceririi anumitor segmente de clienti si ulterior a fidelizarii acestora.
Dan Piersinaru, initiatorul AUTOR si cel care incearca de fiecare data sa aduca in fata publicului o selectie cat mai coerenta si mai interesanta de bijuterii de autor, in urma studiului riguros al aplicatiilor pentru participarea la targ, propune o noua sectiune dedicata designului de obiect. Printre cei care isi vor expune lucrarile in cadrul acestei noi sectiuni, se numara Cristian Samfira, 11am, Stardust*, IZZI Design, Ideogram Studio, Lightsquare by designer Mădălina Dumitru, Silva Artis, Lo Spaccio, Ágnes Keszeg, Dragoș Motica, Anca Fetcu, Anca Trestian & Alina Turdean, Irina Neacsu.

Fiecare editie a targului de bijuterie contemporana AUTOR, evidentiaza in mod special un anumit demers creativ, iar de aceasta data Focus Designer o prezinta pe Ioana Matei si a sa colectie „Serial Project No 9”. Colectia este compusa dintr-o suita de coliere alcatuite cu un numar redus de elemente, dispuse in compozitii diferite. Ele invita la o incorporare estetizanta, organica a unei comunicari dintre oameni.
De asemenea, in cadrul AUTOR vor expune: Ana Wagner, Adina Marin, Expression Contemporary Jewelry, Alexandru Lupu, Alin Teglaș, Alina Băncilă, Alina Carp, Alina Simion, Alis Lalu, Ana-Maria Ariciu, Andreia G.Popescu, Moogu by Andreea Mogoșanu, atelier44, BuyHand, MyPrecious Buzztard, Carla Szabo, Adc Bijuterii Arhitecturale by Delia Matache, Gabi Urda, Harem6 (Ildiko Mureșan și Flavia Marele), Ina Moisi, Statement Jewelry By Ioana Enache, Ioana Matei, SumiDesign by Ionuț Sumedre, Iuliana Asoltanei, Ligia’s Accessories, Livingenbermudas, Andra Lupu, Maria, Maria Filipescu, Mihaela Ivana, Mihaela Tarhuna, Mona Velciov, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Oana Țigănuș, Odette Lupu,
Ostra Berdo, Pezzi di Sogni, Prochaine, Raluca Buzura, Romana Țopescu, Roua de argint, Roxana Davidescu, Ovidiu Sbancu, The Awesome Project.
Autor Bijuterie Contemporana, va fi deschis publicului intre orele 11 si 20, atat sambata 3 noiembrie, cat si duminica 4 noiembrie. Este obligatoriu ca in acest weekend sa vizitati Autor si sa va rezervati fie si o perioada scurta de timp pentru a face cunostinta cu minunatele creatii ale designerilor romani. Veti descoperi nu doar bijuterii frumos aliniate si etichetate ci piese care va vor vorbi intr-un limbaj inteles doar de voi. Acesta este farmecul bijuteriei de autor, care atunci cand isi gaseste purtatoarea, capteaza o parte din starile si energiile definitorii si se transforma intr-un confident discret.

AUTOR 8: cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania

TouchedBy Lucian Broscatean: Sliced Patterns

AUTOR 8: cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania

Catalin Valean: castigatorul concursului “Fii creator de Haute-Couleur”

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!