Andreea Musat toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Andreea Musat ne lanseaza invitatia de a patrunde intr-un “Wonderland” direct de pe catwalk-ul Berlin Fashion Week. Colectia toamna-iarna 2011-2012 prezentata in sectiunea rezervata designerilor romani a punctat in mod admirabil cateva elemente definitorii pentru sezonul urmator.

Pe de o parte regasim volumele discrete redate prin franjurii de lana care invaluie jachetele intr-un negru profund, iar pe de alta parte nota ludica transpare din detaliile florale care insotesc gradat tinutele.

Patrunderea intr-un univers ludic este realizata treptat, pornind de la o baza neutra dominata de alb, bej sau negru, pentru ca apoi un intreg carusel de imagini perfect coordonate sa ne dezvaluie un joc al suprafetelor aparent dure si structurate in antiteza cu liniile fluide marcate de asimetrie.

Click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea originala.

Accentele de oranj, galben pal, ruginiu si verde inchis delimiteaza un peisaj de toamna tarzie marcat de romantism si de o senzualitate discreta. Colierele masive realizate din sticla de Murano, descompun lumina asemenea vitraliilor, oferint liantul perfect trecerii in sezonul urmator.

Andreea Musat toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Irina Schrotter toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Andreea Musat toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Look-uri cheie la Berlin Fashion Week

Articole recente

There are 6 comments

  1. irina

    superba colectia.Atentie la detalii,accesorii.materiale,totul foarte frmos .totul se leaga perfect si se incadreaza perfect pe tendintele urmatoare.Bravoooo

  2. Liza

    Mi-a placut foarte mult Andreea Musat!!! Desi sunt pretentioasa in ceea ce priveste designerii romani, colectia acesta iese in evidenta de departe. Sunt atatea tinute pe care le-as purta chiar asa off the runway 🙂

Impartaseste-mi opinia ta