Andreea Tincu despre colectia primavara-vara 2012

Andreea Tincu&Sense a descins zilele trecute pe podiumul de la MQ Vienna Fashion Week pentru prezentarea noii colectii primavara-vara 2012. O colectie care marcheaza o evolutie clara in parcursul brandului si care scoate la iveala una dintre cele mai frumoase teme fashion ale sezonului urmator.

Mai multe despre show-ul organizat la Viena si despre elementele constitutive ale colectiei, aflati in continuare din interviul acordat de Andreea Tincu:

Adina Necula: Saptamana trecuta ai prezentat la Viena propunerile pentru primavara-vara 2012, aducand in fata publicului o noua poveste cu iz nipon, nuantata si extrem de sensibila. Spune-mi cateva lucruri legate de conceptul colectiei si de transpunerea acesteia in practica.

Andreea Tincu: Este o colectie in care mi-am dorit sa combin atat forme geometrice, linii precise cat si o anumita doza de feminitate prin textura materialelor folosite si cromatica aleasa. Am plecat de la ideea de fluture (in japoneza Chou se traduce prin fluture) dar m-am ferit de o prelucrare a formei clasice, prin imprimeu sau, efectiv,  prin copiere de forma. M-am gandit astfel la cocoon si la aparitia insectei delicate din forma respectiva, oarecum rigida, la procesul extraordinar de transformare din nimfa in fluture.

Cititi continuarea interviul pe care l-am realizat cu Andreea Tincu aici.

Andreea Tincu despre colectia primavara-vara 2012

Program de sanatate si dieta pe telefonul mobil

Andreea Tincu despre colectia primavara-vara 2012

125 de ani cu AVON si 125 de femei dornice de schimbare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta