Detaliile unei rochii emblematice

De-a lungul zilei de vineri am urmarit cu sufletul la gura, alaturi de aproximativ 2 miliarde de telespectatori (potrivit statisticilor oferite pana in prezent), desfasurarea nuntii regale dintre Printul William si actuala Ducesa de Cambridge, de la momentul sosirii invitatilor la catedrala Westminster Abbey si pana in momentul aparitiei la balconul Buckingham Palace.

O desfasurare de forte impresionanta pentru un eveniment unic, care a reusit sa aduca Casei Regale britanice un aport de imagine considerabil si o certificare a faptului ca monarhia si-a gasit din plin resorturile adaptarii la modernitate. Kate Middleton, o tanara din clasa de mijloc britanica si-a unit destinul cu cel al Printului William, dupa 10 ani de relatie cu suisuri si coborasuri, care a starnit numeroase speculatii in presa internationala.

Tot vineri publicam un articol in care ofeream detalii privitoare la cateva dintre cele mai spectaculoase rochii purtate de printesele Marii Britanii in ziua nuntii de-a lungul anilor, intr-un parcurs inspirational menit sa contureze posibile directii de stil in ceea ce priveste tinuta Ducesei de Cambridge. Misterul a fost dezvaluit in jurul pranzului, cand o lume intreaga privea uluita rochia de mireasa a Ducesei de Cambridge, realizata de Sarah Burton, designerul casei Alexander McQueen.

Citeste continuarea articolului meu aici.

Detaliile unei rochii emblematice

Moda la nunta regala

Detaliile unei rochii emblematice

Savage Beauty: expozitie omagiala Alexander McQueen

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta