Irina Schrotter toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Irina Schrotter a fost cea care a deschis sectiunea dedicata designerilor romani din cadrul Berlin Fashion Week, cu o colectie toamna-iarna 2011-2012 intitulata “Lost in translation”.

Irina traverseaza o perioada in care incearca sa repuna bazele liniei care a consacrat-o, dupa numeroasele colaborari cu Razvan Ciobanu, ale caror efecte nu au fost defel benefice brand-ului. In luna decembrie, Irina Schrotter organiza un show retrospectiv pentru a marca cei 20 de prezenta in moda romaneasca, transmitand un mesaj cat se poate de clar: acesta este finalul a doua decenii fashion si voi marca trecerea in etapa urmatoare pe o pagina curata.

Colectia prezentata la Berlin Fashion Week a venit ca o surpriza placuta in sustinerea acestui nou inceput, situandu-se intr-o zona a esteticii cat se poate de expresiva. Propunerile pentru toamna-iarna 2011-2012 cuprind o serie de piese vestimentare care de aceasta data transmit un mesaj puternic si bine definit.

O unitate stilistica pusa in valoare de un styling atent gandit, lucru care demonstreaza inca o data cat de mult se poate transforma o colectie atunci cand in backstage exista o echipa creativa ancorata in moda actuala.

Sacouri si pantaloni din piele, camasi din voal, rochii mini cu franjuri, croiuri asimetrice, fuste din matase dublate, veste cu revere prelungite cu trimitere la tiparul smoking-ului, cardigane lungi si cateva accente de culoare bine integrate care vin in intampinarea tendintelor sezonului.

Click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea originala.

O colectie cat se poate de purtabila, cu piese care pot fi integrate cu succes in garderoba feminina si asociate in diverse look-uri. Promovata corect, colectia poate atrage exact acel segment feminin pe care Irina Schrotter l-a neglijat in ultimii ani, dar care de fapt reprezinta tinta sa.

Irina Schrotter toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Lucian Broscatean toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Irina Schrotter toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Andreea Musat toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!