UNVEILED in Business Woman

UNVEILED, singurul eveniment dedicat in exclusivitate tinerilor designeri romani, capata de la o editie la alta, o amploare din ce in ce mai mare. Anul acesta, pregatim o serie de proiecte conexe manifestarii, care vor urma asa cum este firesc, un parcurs bine determinat si gandit cu atentie.

Momentan, nu pot dezvalui despre ce este vorba (motivele sunt cat se poate de obiective), insa in interviul pe care l-am acordat revistei Business Woman, puteti afla extrem de multe lucruri despre conceptul UNVEILED, traseul pe care l-a urmat si evolutia sa de-a lungul celor cinci editii desfasurate pana in prezent. Oana Dinca, realizatoarea interviului, a punctat prin intrebarile sale fiecare aspect care defineste universul UNVEILED si m-am bucurat sa constat cu acest prilej, interesul sustinut vis-a-vis de manifestare, precum si dorinta publicatiei de a contribui la mediatizarea corecta.

Asadar, va invit sa cumparati noul numar al revistei Business Woman, disponibil de ieri pe piata si sa deschideti la pagina 98, pentru o incursiune in tainele singurului eveniment fashion dedicat in exclusivitate tinerilor designeri romani!

UNVEILED in Business Woman

Secrete fashion si beauty: interviu Romania Libera

UNVEILED in Business Woman

BB Cream Miracle Skin Perfector (Garnier): 5 actiuni intr-un singur produs

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!