Andreea Musat lanseaza brandul MUSAT STUDIO

In urma prezentei sale constante pe podiumurile a numeroase evenimente de moda nationale si internationale, cel mai recent fiind Mercedes Benz Berlin Fashion Week ( ianuarie 2011 ), designerul Andreea Musat a decis sa lanseze si sa creeze sub eticheta MUSAT STUDIO.

Cronica completa a colectiei Andreei Musat de la Berlin Fashion Week o puteti citi aici.

Comunicat de presa
Trecerea catre MUSAT STUDIO vine firesc, Andreea Musat lucrand fiecare din colectiile sale alaturi de o echipa creativa, din care face parte si Irina Maria Musat, sora designerului, absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti.
Mi-am dorit mult sa deschid MUSAT STUDIO, un brand ce beneficiaza de un showroom si atelier, fiind un pas important pentru orice designer care vrea sa isi duca munca si creatia dincolo de podiumuri, mai aproape de iubitorii de moda si consumatorii de design vestimentar. Cum lucrurile au evoluat mult intr-un sens ascendent si am avut deschidere internationala, am simtit nevoia sa imi maresc echipa. De aceea, am simtit ca asocierea cu sora mea Irina a fost cea mai buna decizie, pentru ca ne completam artistic, ea fiind foarte minutioasa si atenta la detalii, avand o specializare pe imprimerie textila, iar eu vizualizand mereu formele mari, taieturile si structurile. Intotdeauna am facut echipa buna, ne-am consultat cautand solutii creative dar si tehnice in creatiile noastre.” spune designerul Andreea Musat.
Misiunea brandului MUSAT STUDIO ramane neschimbata: piese vestimentare de designer si accesorii care vin sa completeze outfit-urile MUSAT STUDIO si sa devina ele insele piese statement.

Andreea Musat lanseaza brandul MUSAT STUDIO

Lansare Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs

Andreea Musat lanseaza brandul MUSAT STUDIO

Space Station 3D: o incursiune uimitoare in tainele universului

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta