Lansare Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs

Luni dimineata am raspuns cu placere invitatiei la evenimentul de lansare al parfumului Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs, o aroma extrem de proaspata si rafinata, ideala pentru perioada verii.

La inceput de saptamana, ambientul in care m-am regasit a reusit sa imi ofere o infuzie atat de necesara de energie si buna dispozitie: buchete de margarete intr-o paleta cromatica generoasa au fost asezate printre sticlutele de parfum, iar in aer pluteau vapori cu arome delicioase de fructe.

In mijlocul Bucurestiului, izolata de zgomotul si agitatia primelor ore ale diminetii, mi-am rezervat cateva momente pentru suflet, ascutindu-mi simturile olfactive si capacitatile senzoriale (descoperirea parfumului incepe de la capacul invaluit cu margarete in tonuri de alb, roz sau galben si petale din material cauciucat moale, care te indeamna sa le atingi fara teama de a se rupe).

Margareta este un simbol al fericirii neconditionate si al idealismului, iar Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs nu face altceva decat sa deschida poarta olfactiva care sa ne transporte pe un camp presarat cu flori, unde timpul se opreste in loc fermecat de neasemuitele miresme ale puritatii si inocentei. Un review complet al noului parfum va invit sa cititi aici.

Lansare Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs

Hydradermie Longue Vie Soleil

Lansare Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs

Andreea Musat lanseaza brandul MUSAT STUDIO

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!