My stylist work: Giulia Nahmany si o noua abordare stilistica

Pana sa o intalnesc pe Giulia Nahmany la un shooting fashion derulat in urma cu doi ani, desi ii cunosteam in detaliu colecţiile de bijuterii pe care le adoram, nu stiam despre ea mai mult decat ca este o femeie de business in adevaratul sens al cuvantului, care a reusit sa fundamenteze un brand cu notorietate. Mai remarcasem de asemenea ca are un zambet fermecator, capabil sa treaca dincolo de ecranul televizorului, ca vorbeste incredibil de bine romaneste in ciuda originilor sale evreiesti si ca farmecul sau, prin care de altfel m-a si cucerit, rezida in siguranţa de sine si in eleganţa evidenta a fiecarui gest.


Intre timp, Giulia Nahmany s-a alaturat portofoliului meu de cliente in zona de personal styling, sesiunile de shopping, explicatiile oferite, numeroasele sedinte foto pe care le-am conceput impreuna, dar si schimbarile in arealul sau profesional, conducand la rezultatul pe care il puteti admira in numarul din luna februarie 2014 al revistei Etiquette Magazine si care sper sa se constituie intr-o surpriza placuta.

Intalnindu-ne la o cafea dupa incheierea filmarilor la pelicula ce o are in rol principal si care urmeaza a fi difuzata pe marile ecrane spre finele anului, mi-am dat seama ca Giulia este aceeasi, dar totusi alta. Este Giulia cea atat de fireasca si de sincera, al carei glas m-a invaluit ca intr-o imbraţisare calda prima data cand am sunat-o, la o ora tarzie din seara, este Giulia cea creativa si dornica sa exceleze in arealul sau, este Giulia cea cu la fel de multe faţete precum un diamant impecabil slefuit. Este Giulia intr-o noua etapa…

Concept&styling: Adina Necula
Fotograf: Miruna Minculescu – Fotografultau.ro
Hair: Mia Voicu (Beauty District)
Make-up: Ioana Stratulat (Beauty District)


Bluza si fusta – Ermanno Scervino, cercei – Giulia Nahmany

Rochie Stefanel, pantofi CONDUR by alexandru

Bluza si cardigan Twin Set by Simona Barbieri (Experiment Point), pantaloni Stefanel, pantofi CONDUR by alexandru

Bluza Twin Set by Simona Barbieri (Experiment Point), cercei Giulia Nahmany

Body Wolford

Rochie Twin Set by Simona Barbieri (Experiment Point)

Top si pantaloni Stefanel

My stylist work: Giulia Nahmany si o noua abordare stilistica

Cod rosu de Valentine’s Day: pantofii Hannami si pretextul seductiei la inaltime

My stylist work: Giulia Nahmany si o noua abordare stilistica

Phyto-fermete: pledoaria Pescariu Sports&Spa pentru redefinire corporala

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta