90-60-90

Luna aceasta sarbatorim frumusetea in toate formele ei de manifestare, iar pentru ca primavara marcheaza o serie de schimbari si ne indeamna sa trecem pe lista puncte ramase restante, am decis sa va dezvalui tainele procedurilor care promit ca ne vor modela corpul in mod armonios, in doar cateva sedinte.

In urma unor schimburi de mail-uri cu cateva cititoare, am remarcat nevoia de a vorbi despre ingrijire corporala si despre tratamentele care vin sa sustina un stil de viata sanatos. Spun acest lucru, deoarece multe dintre voi mi-ati cerut in repetate randuri detalii despre anumite proceduri care pot fi regasite in oferta saloanelor de infrumusetare, fara insa sa luati in calcul anumiti factori ce tin de structura voastra, nevoi sau posibile afectiuni care ar face imposibila experimentarea unei categorii de tratamente.

Noblezza Beauty Lounge mi-a deschis larg usile pentru a testa pentru voi, pe propria-mi piele, fiecare terapie. Prin urmare, timp de cateva saptamani va voi explica in detaliu atat ce presupun tratamente precum liposuctia virtuala, sesiunile la capsula sau drenajul limfatic, precum si modul in care pielea resimte efectele acestora.

Va invit sa urmariti dosarul special creat 90-60-90 si iata primul material despre diagnosticarea corporala.

90-60-90

Istoria fashion in varianta Zara

90-60-90

Ingrid Vlasov toamna-iarna 2011-2012

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!