Vivienne Tam si clutch-ul digital al primaverii

Nu ma numar defel printre admiratorii colectiilor Vivienne Tam, insa la capitolul accesorii pot spune ca m-a cucerit pe deplin. Anul trecut sorbeam din priviri clutch-ul digital cu flori stilizate si simbolul chinezesc al fericirii plasat pe tasta “enter”. Nu am apucat sa il adaug colectiei de gadgeturi colorate, insa nu este timpul pierdut, mai ales ca acum am o noua motivatie.

Un al doilea clutch digital HP Mini 210, care poarta amprenta lui Vivienne Tam a fost inclus in prezentarea colectiei primavara-vara 2010. O carcasa aurie, pe care si-au gasit refugiul cativa fluturi delicati cu aripile scaldate in serbet de capsuni si pudra de cacao fina.

Poate odata cu apartia lui pe piata, pe data de 19 martie, primavara isi va intra intr-un final in drepturi. Iar cum in noul sezon nu pot sa imi refuz placerea de a achiziona cateva accesorii noi, cred ca acest mini laptop va fi urmatorul pe lista.

Multumesc laptopnews.ro pentru info.

Vivienne Tam si clutch-ul digital al primaverii

Alice in Wonder(ground)

Vivienne Tam si clutch-ul digital al primaverii

Lady Rouge

Articole recente

There are 4 comments

 1. Iz Andrew

  Comentariu 1: Mai bine iti cumperi o tableta decat un mini laptop , si o poti personaliza tu cu huse colorate din silicon sau autocolante.
  In viitor locul laptopurilor va fi luat de tablete.

  Comentariu 2: In comparatie cu un laptop pe mine m-ar atrage la o tableta in special touch screen-ul.

  1. adinanecula

   Pana cand voi apuca sa testez o tableta, raman fidela mini laptopurilor, pentru care recunosc ca am dezvoltat o la fel de „mini” obsesie. In plus tabletele sunt departe de a fi puse 100% la punct…

 2. sorin

  Dragii mei, tablet pc-ul este ok, il folosim la desenat, ne jucam cu degetul pe display-ul touch, prezentari, nebunii. Daca vrem doar un tablet pc simplu, atunci sa-mi explicati cum fac un raport in excel doar cu degetul. Daca luam combinat, tablet pc+laptop, atunci sa-mi explicati de ce sa dau banii pe tablet PC si sa nu iau doar un laptop? Apple iPAD este ok ca idee, dar peste 5 ani, atunci cand vom citi presa si cartile din biblioteca virtuala.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!