Lady Rouge

Am auzit primele acorduri printre aburii tarzii ai cafelei aromate cu un strop de rom si m-am lasat purtata in universul unei doamne in rosu, alaturi de care rezonez in cel mai inalt grad. Mi-o imaginez intr-o camera obscura, undeva in toiul noptii, invaluita de aromele hipnotizante de ambra si iasomie. Degetele perfect definite recreeaza conturul unui pahar din cristal, sedus la randu-i de atingerea plina de subintelesuri.

Privirea sa pare ca strapunge cu repeziciune peretii dezgoliti de orice mister, in cautarea unor imagini purtatoare de mesaj. Asteapta tintuita in acel colt de prea mult timp. Iar orice cutezator paseste in incapere isi semneaza cu buna stiinta sentinta si devine o victima asumata in jocul plin de senzualitate al doamnei in rosu.

Rezistenta este inutila, caci ea stie perfect cum sa atraga, sa innebuneasca si sa ocupe intr-un final toate ungherele inimii victimei. Fiecare pas timid inapoi este contracarat de un altul ferm si hotarat inainte.

Buzele inmuiate in dulceata de capsuni, atrag in doar cateva secunde printr-un dans pasional in care conturul perfect se impleteste cu textura fina ca de matase. Pasii doamnei in rosu sunt insotiti de un clinchet fin dar tulburator. Tocurile trufase ating podeauna intr-o cadenta atent studiata, prevestind inceputul unei povesti de lunga durata, ca un “coup de foudre” cu suisuri si coborasuri dar cu final fericit.

Marturisirile aproape ca nu isi mai au rostul, fiind substituite de magnetismul inexplicabil si de vraja noptii imbatatoare. Picaturi delicate se preling din potirul seductiei, ademenind, subjugand si punand stapanire totala pe sufletul “victimei” mult asteptate.

Lady Rouge

Vivienne Tam si clutch-ul digital al primaverii

Lady Rouge

Moda la bazaROvision

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta