UNSCENT: omagiul artei olfactive intr-o experienta multi-sezoriala inedita

Dincolo de placerea pura resimtita in momentul pulverizarii vaporilor parfumati si de miresmele unice menite a rezona cu cele mai ascunse simtaminte si dorinte interioare, arta plasmuirii esentelor sublime este patronata de mii de ani de neobositul zeu al amorului. Ce altceva este parfumul decat o calatorie fulminanta printr-un portal invizibil care descatuseaza emotiile si anima emotiile? O arma de seductie pura, parfumul poate incita, intriga, tulbura sau coplesi cu gratie, magia concentrata in sticlutele atent stilizate avand o forta de cele mai multe ori surprinzatoare.

MADISON absolute beauty, conceptul dedicat parfumeriei de nisa care include elemente atent selectate din meniul celor mai percutante branduri, organizeaza in premiera in Romania cea mai ampla expozite dedicata artei olfactive sub emblema UNSCENT. Proiectul UNSCENT a debutat in martie 2013 la Milano, Palazzo Morando fiind spatiul in care au descins primele instalatii conceptuale de expresie a parfumurilor. Ulterior UNSCENT a calatorit sub diverse forme la Florenta (traseul olfactiv a fost pus la punct in interiorul camionului ROADS), Londra (Galeria Saatchi&Saatchi) si Paris (Joyce Gallery).

Un eveniment unic inchinat frumusetii, care alatura parfumul, arta si literatura intr-un concentrat de cultura pura, UNSCENT descinde la Bucuresti in perioada 13-16 noiembrie, Sala de Marmura din Casa Presei Libere transformandu-se in “it place-ul” finalului de saptamana.

Parfumul este fara indoiala de a opta arta si nu intamplator opt dintre cei mai importanti maestri parfumieri au fost selectati si invitati de catre CEO-ul platformei Intertrade Group (una dintre cele mai avansate si sofisticate platforme internationale de creare, dezvoltare si pozitionare a parfumurilor rare, de nisa) sa creeze o esenta inspirata de dragoste: Cécile Hua, Ralf Schwieger, Cyrill Rolland, Celine Ripert, Christian Vermorel, Alex Lee, Arturetto Landi si Vanina Muracciole.

Fiecare esenta conceputa de parfumieri este insotita de cate un panou vizual, intr-un melanj inedit intre parfum si reprezentare grafica, completat de un itinerariu literar ce poarta semnatura autorului Giuseppe Santonocito. In cadrul expozitiei sunt prezentate si instalatii ale brandurilor Acqua di Stresa, Agonist, Boadicea The Victorious, EIGHT&BOB, Blood Concept, Roads si soOud, iar invitatul special al evenimentului este nimeni alta decat Diane Pernet, o prezenta cu totul aparte in peisajul fashion international, pe care am avut onoarea de a o cunoaste si de a o intervieva in urma cu cativa ani.

Cu ocazia prezentei sale la Bucuresti, Diane Pernet isi lanseaza propria sa colectie de parfumuri – DIANE PERNET PARIS, alcatuita din patru esente ce exploreaza stari, senzatii si memorii recurente. Design-ul elegant al sticlelor este desavarsit de prezenta unuia dintre simbolurile sale iconice – paianjenul, creat special pentru Diane Pernet de catre bijutierul Mario Salvucci. Incepand cu data de 20 noiembrie, parfumurile DIANE PERNET PARIS vor fi disponibile la MADISON absolute beauty, iar mai multe detalii despre acestea va voi dezvalui in curand intr-un material special.

Expozitia UNSCENT – Love Magic Potions poate fi vizitata la Casa Presei Libere – Sala de Marmura, vineri 14 noiembrie (19:00-21:00), sambata 15 noiembrie (11:00-17:00) si duminica 16 noiembrie (11:00-17:00).

UNSCENT: omagiul artei olfactive intr-o experienta multi-sezoriala inedita

Bourjois Silk Edition: noua pudra compacta pentru un ten mat si perfect uniformizat

UNSCENT: omagiul artei olfactive intr-o experienta multi-sezoriala inedita

Iris des Champs (Houbigant): clasicul olfactiv prin excelenta si semnatura unui nou tip de rafinament

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!