Bourjois Silk Edition: noua pudra compacta pentru un ten mat si perfect uniformizat

Texturi incredibil de fine, tehnologii ce ultima generatie ce permit o difuzie si o uniformizare a culorii fara cusur, agenti care trateaza si ingrijesc tenul si particule ce confera luminozitate in punctele cheie. Totul in decurs de cateva zeci de secunde si fara a fi necesar aportul unui make-up artist experimentat! Nu este vorba despre vreun miracol sau despre o iluzie menita sa creeze sperante desarte, ci despre un nou prag evolutiv in arealul pudrelor compacte care incearca sa isi recastige locul in boudoire-ul feminin si care au toate sansele de a deveni aliatii indispensabili ai unui machiaj ireprosabil.

Pana nu demult, pudrele compacte pareau sortite sa ramana in segmentul alternativelor mai putin dezirabile, insa acceptabile pentru retusuri rapide de-a lungul zilei sau in deplasari. Nu intamplator pudrele libere translucide au fost preferate in ultimele sezoane de publicul feminin, lipsa pigmentilor din formula, garantand o fixare ideala a machiajului, nuanta fondului de ten sau a blush-ului ramanand nealterate. Mai mult decat atat, pudrele libere s-au dovedit a avea cea mai mare putere mentinere intacta a machiajului, oferind un control excelent asupra dozajului si permitand interventii punctuale precise fara riscul de a incarca in mod inestetic tenul si de a-i conferi acel aspect excesiv perfectat, asemenea unei tencuieli pusa la punct cu simt de raspundere.

Bourjois stabileste un nou standard de performanta in arealul pudrelor compacte, dezvaluind un produs inovator de inalta tinuta, adaptat cerintelor unui machiaj rafinat, menit sa puna in valoare frumusetea naturala – Silk Edition.

Asemenea unui voal matasos, pudra compacta Silk Edition (Bourjois) invaluie cu delicatete tenul, surprinzand prin senzorialitatea extrema in momentul aplicarii (o textura fondanta si lejera, care aproape nici nu se simte in contact cu pielea) si prin confortul asociat. Gratie particulelor de dimensiuni foarte mici, pudra este aproape imperceptibila pe ten si rivalizeaza din punct de vedere al finish-ului oferit cu o pudra libera.

Insa ceea ce transforma Silk Edition (Bourjois) intr-un produs indispensabil este multifunctionalitatea de care da dovada si indeplinirea cu succes a unor misiuni de maxima importanta: matifiere, estomparea liniilor fine si uniformizare. Tehnologia Soft Focus aflata deja la baza produselor de make-up Bourjois a fost imbunatatita, Silk Edition surprinzand prin puterea sa de atenuare a porilor deschisi si a imperfectiunilor.

Mai mult decat atat, gratie pulberii de cristale inclusa in formula pudrei, secretia de sebum este tinuta sub control, tenul pastrandu-si in acelasi timp luminozitatea. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre o actiune agresiva asupra pielii, datorata agentilor care obtureaza porii si determina aparitia ulterioara a comedoanelor, ci despre o matifiere controlata si eficienta prin aportul unui complex de ingrediente care absoarbe excesul de sebum si mentine in acelasi timp nivelul de hidratare al epidermei la cote optime.

Dispusa intr-o caseta neagra eleganta, care dezvaluie un burete fin pentru aplicare si o oglinda care se roteste la 360 de grade, pudra Silk Edition uniformizeaza excelent tenul si ii confera un aspect neted si luminos. Efectele sunt garantate cel putin 8 ore, iar paleta generoasa de nuante in care este disponibila pudra Silk Edition, permite identificarea faciala a variantei ideal adaptate pigmentului pielii.

Bourjois Silk Edition este disponibila in magazinele de beauty incepand cu aceasta luna, la un pret special de lansare: 43 lei.

Bourjois Silk Edition: noua pudra compacta pentru un ten mat si perfect uniformizat

Pure (Eau Thermale Jonzac): gama ideala pentru tenul cu tendinta de ingrasare

Bourjois Silk Edition: noua pudra compacta pentru un ten mat si perfect uniformizat

UNSCENT: omagiul artei olfactive intr-o experienta multi-sezoriala inedita

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!