Un desert la moda: macarons Madame Lucie

In urma cu vreo 10 ani, tot prin luna mai, imi aminesc ca scotoceam prin bagajele proaspat sosite de la aeroport via Paris, dupa volumul “Madeleine Vionnet” semnat Betty Kirke. Insa pana sa il gasesc, o cutie mare din carton mi-a atras atentia. Iar de atunci nu imi pot imagina delectare mai mare decat lectura unei carti de referinta, insotita de cateva macarons cu arome de trandafiri si zmeura.

Acest delicat si savuros desert, am incercat sa il prepar eu insami de cateva ori acasa, insa intreg procesul dureaza vreo doua zile si este destul de meticulos. In plus trebuie avuta mare grija la temperaturi si la dozarea cantitatilor. Exact ca si intr-o colectie vestimentara: un perfect balans intre fond si forma.

Saptamana trecuta, cu ocazia deschiderii expozitiei-concurs Best Flowers Designers Exhibition (la care site-ul nostru a fost partener media), gazduita de Carol Parc Hotel, am avut placerea de a-l cunoaste pe Alexandre Gorj si de a degusta cateva sortimente de macarons Madame Lucie.

Citeste continuarea aici.

Un desert la moda: macarons Madame Lucie

Cronica de colectie: Collette Dinnigan SS 2010

Un desert la moda: macarons Madame Lucie

Beauty test: un proiect invaluit in mister

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta