Clipul Extreme Love (Moogu Contemporary Jewellery) inscris in competitia MOOZA Pop Up Store

“Moogu Contemporary Jewellry va inaugura primul pop-up store in Baneasa Shopping City, un reper al modei, frumusetii si design-ului, reunite sub cupola celui mai complex centru comercial din Bucuresti”. Aceasta ar putea fi o introducere menita sa certifice valoarea parcursului creativ al unuia dintre reputatele branduri de bijuterie contemporana de autor – Moogu Contemporary Jewellery.  Insa pana in momentul in care afirmatia va putea fi sustinuta de o punere in practica relevanta, Moogu Contemporary Jewellery mizeaza pe expresivitatea si pe impactul vizual al clip-ului video inscris in proiectul MOOZA Pop Up Store ce poarta semnatura Baneasa Shopping City.

O initiativa unica in Romania, prin intermediul careia sunt sustinuti antreprenorii creativi in cresterea business-ului, MOOZA Pop Up Store se constituie intr-o oportunitate extrem de importanta pentru tinerii designeri romani, de a-si prezenta produsele, pe o perioada de timp determinata, intr-un centru comercial care gazduieste cele mai cunoscute si apreciate branduri internationale.

In perioada 10 iulie – 10 august, pe platforma virtuala MOOZA Pop Up Store, pot fi votate materialele video inscrise in competia la care Moogu Contemporary Jewellery participa cu proiectul ce ilustreaza conceptul creativ aflat la baza colectiei de bijuterii realizate manual din argint si piele – “Extreme Love” primavara-vara 2014. Un manifest menit sa redea emotii puternice, un state of mind aparte, o zona a esteticii ce transgreseaza evidentele, clipul video realizat de Moogu Contemporary Jewellery surprinde prin intensitatea si profunzimea mesajului, prin cadrele surprinzatoare care redau intr-un mod aproape intim o poveste despre pasiune, provocare, libertate, dorinte ascunse, sau altfel spus doze de fericire incapsulate in bijuterii care trebuiesc purtate pentru a fi intelese.

Pentru a putea vota clipul Moogu Contemporary Jewellery, utilizatorii trebuie sa se autentifice cu contul de Facebook pe platforma MOOZA Pop-Up Store si sa acorde un „like” in spatiul dedicat – http://www.baneasashoppingcity.ro/mooza/portfolio/moogu-contemporary-jewellery/ .

La finalul competitiei, brandul care acumuleaza cele mai multe voturi, va putea beneficia timp de o luna de un pop-up store in Baneasa Shopping City si de o campanie de comunicare pe canalele online ale centrului comercial.

Pana pe data de 10 august, vote for creativity, VOTE for Moogu Contemporary Jewellery!

Clipul Extreme Love (Moogu Contemporary Jewellery) inscris in competitia MOOZA Pop Up Store

Vetiveria Citrata (Wild Olive African Artisans): o partitura olfactiva suspendata intr-o reverie suava

Clipul Extreme Love (Moogu Contemporary Jewellery) inscris in competitia MOOZA Pop Up Store

Pantofii unei veri ca in filme: concurs CONDUR by alexandru

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta