Un club de gentlemeni intr-un univers high-tech

Ne apropiem de sfarsitul lunii ianuarie si iata ca primele invitatii la evenimente au inceput sa soseasca. Ziua de ieri mi-am petrecut-o mai mult offline decat online si nu pot spune ca mi-a displacut, dat fiind ca in mod cu totul intamplator doua concepte de event s-au coordonat admirabil, dand nastere unei concluzii pe care am exprimat-o intr-un status pe facebook: “A fost vorba despre doamne si domni care au in comun pasiuni puternice! Frumusetea sustinuta de cercetare si cercetarea sustinuta de repere umane!”.

A venit momentul sa si detaliez. In jurul pranzului, L’Oreal Romania a pus la punct un eveniment de lansare a noii mascara Lash Architect 4D, intr-un cadru restrans si extrem de placut. Dupa cateva impresii despre industria cosmeticii schimbate cu Alexandru Abagiu (make-up artist L’Oreal), am poposit in sala VIP din AFI Palace Cotroceni, unde am urmarit filmul de animatie Tangled, admirand desigur genele creionate cu ajutorul computerului ale lui Rapunzel, eroina povestii.

Despre Lash Architect 4D va voi povesti mai multe in curand, dupa ce il supun testarii. Pana atunci va anunt doar ca are la baza o formula aparte cu nylon, care curbeaza genele aproape instantaneu dupa aplicare si o periuta cu perii dispusi in asa fel incat sa nu rateze nici cele mai scurte sau mai ascunse gene.

Seara, m-a asteptat Samsung Gentlemen’s Club gazduit de fermecatorul Hotel Residence. Un eveniment extrem de elegant, organizat de Bortun-Olteanu si Fast Forward Communications pana in cel mai mic detaliu. Atmosfera unui club select de odinioara, presarata cu discutii business la un pahar de coniac, invaluita in rotocoalele fumului de trabuc si potentata de prezentele feminine in tinute cu aer usor retro.

Impreuna cu Cristina Bazavan (redactor-sef TABU)

Samsung Gentlemen’s Club are drept membri onorifici si ambasadori trei personalitati care pot fi considerate drept repere in domeniile lor de activitate: Cristina Bazavan (redactor-sef la revista TABU), Razvan Lucescu si Andi Moisescu. Fiecare dintre ei a sustinut cate un scurt discurs despre ideea propusa prin intermediul Samsung Gentlemen’s Club.

Alaturi de Ligia Adam (Bortun-Olteanu) si Marie Jeanne Ganciu (Dietetik.ro)

Este vorba de lansarea pe piata a 7 modele de laptop-uri si notebook-uri destinate segmentului business si persoanelor care imbratiseaza nu doar performanta si calitatea ci si latura estetica a unui portabil. Gentlemen’s Club nu isi are sediul in vreo cladire marcata de istorie si nici nu solicita legitimatie de membru la intrare. Sub aceasta forma este comunicat un set de valori pe care orice persoana il poate imbratisa si se in care se poate regasi, indiferent de sex: eleganta, rafinament, stil, high-class.


Iar pentru ca activam in acelasi domeniu si avem implicit si aceleasi nevoi legate de comunicare, Cristina Bazavan m-a convins sa incerc si eu pe viitor unul dintre modelele Samsung (probabil un SF310): “Pentru latopul care-mi ţine companie caut un design elegant dar minimalist; nu-mi plac lucrurile care să epateze – îmi plac lucrurile cărora le simţi fineţea la atingere. Trăim vremuri în care suntem nevoiţi să fim multi tasking. Dacă nu ne ajută tehnologia de lânga noi, pierdem timp şi nu suntem eficienţi. Am nevoie de acces rapid la blog, Facebook, Twitter, cum am nevoie şi să pot sharui rapid conţinut multimedia. Ok, să vă spun că pe laptopul meu Samsung SF 310 l-am numit White beauty, dupa doar o zi de utilizare?”.

Un club de gentlemeni intr-un univers high-tech

Chanel – Haute Couture primavara 2011

Un club de gentlemeni intr-un univers high-tech

Reteta relaxarii depline Dietetik.ro la Hotel Residence

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta