Lansarea Rimmel Glam’Eyes Day2Night

Ieri dimineata am raspuns invitatiei la lansarea unui nou mascara Rimmel – Glam’Eyes Day2Night, eveniment organizat in interiorul magazinului Kendra, situat la parterul Unirea Shopping Center.

Conceptul care a insotit lansarea, foarte bine gandit si reusit pus in aplicare, i-a adus laolalta pe doi artisti ai transformarii: Mirela Vescan – make-up artist oficial Rimmel London, care a exemplificat modalitatile prin care un machiaj de zi se poata adapta unei ocazii speciale si Lucian Broscatean intr-o demonstratie de styling vestimentar (cu piese din colectia toamna-iarna 2011-2012 prezentata la Berlin Fashion Week), menita sa ofere multiple solutii de purtate a pieselor sale (citeste aici cronica colectiei lui Lucian Broscatean toamna-iarna 2011-2012).
In 2011 atat machiajul cat si vestimentatia, sunt supuse unei metamorfoze care se hraneste din apetenta femeilor pentru imediat. Totul devine multifunctional in conditiile in care o mare parte a traseelor individuale corespund unei harti gps standard, refractara la o orice modificare de program.
Nu intamplator peliculele cinematografice prezinta in avans idei desprinse din laboratoarele ultra-secretizate. Texturile produselor cosmetice ating culmi senzoriale nebanuite, lacurile de unghii dureaza chiar pana la 3 saptamani – o luna pe unghii, iar obtinerea unui machiaj al ochilor de seara se poate realiza in doar cateva secunde prin intermediul stickerelor cu modele imprimate aplicate pe pleoape prin presare.
In mod similar, vestimentatia comporta din ce in ce mai multe elemente menite sa corespunda unui stil urban feminin aglomerat si in permanenta schimbare. Universul creativ al lui Lucian Broscatean, despre care v-am vorbit in repetate randuri, mizeaza in primul rand pe juxtapuneri ale diferitelor suprafete textile, reinterpretari ale formelor geometrice, modalitati de prindere menite sa modifice complet silueta si un grafism de un impact extrem.
Lucian a demonstrat cum piesele sale vestimentare pot fi restilizate si accesorizate, astfel incat sa dea nastere unor look-uri noi, in trecerea de la zi la seara. Exercitiul a fost cat se poate de binevenit, mai ales pentru femeile care priveau cu un oarecare scepticism tinutele si care nu intrevedeau pe moment solutiile de stilizare.
Despre mascara Glam’Eyes Day2Night, va pot spune pentru moment ca beneficiaza de doua aplicatoare, unul destinat obtinerii efectului de alungire al genelor si celalalt ceva mai scurt si mai gros pentru volum. Incepand din aceasta dimineata am inceput sa testez produsul pentru a vedea cum se comporta, iar saptamana viitoare voi reveni cu un review detaliat al sau.

Lansarea Rimmel Glam’Eyes Day2Night

Cum organizezi, intretii si pastrezi lenjeria intima

Lansarea Rimmel Glam’Eyes Day2Night

Despre moda si stil

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta