They’re real Push-Up Liner (Benefit): eyelinerul gel ideal pentru conturul ochilor

O linie a seductiei absolute trasata cu o precizie uimitoare pentru o privire felina hipnotizanta, cel mai profund si intens negru extras parca din nemarginirea noptii si secretul unei transformari radicale cu viteza unei comete surprise intr-un moment aleator. Benefit Cosmetics reinventeaza unul dintre produse esentiale ale oricarui kit de beauty – eyelinerul – prin prisma tehnologiilor de ultima generatie si a nu mai putin de cinci ani de cercetari intense derulate in laboratoare: Ther’re real! Push-Up Liner.

Utilizat inca din perioada antica (un amestec de apa si extracte minerale), pe teritoriul Egiptului si al Mesopotamiei, cu dublu rol – protector/antibacterian (atat femeile cat si barbatii isi conturau intens privirea pentru a se proteja de efectele caldurii, ale razelor solare si ale vantului din desert) si estetic (un reper de imagine al regalitatii si al puterii ce a traversat mii de ani si care continua sa inspire – ex. Cleopatra) – eyeliner-ul a cunoscut insa o ascensiune vizibila de abia in primele decade ale secolului XX, odata cu trecerea de la epoca victoriana la o noua etapa in care baletul, teatrul, muzica sau fotografia si-au pus amprenta prin intermediul unor reprezentanti de seama, asupra imaginii adoptate de femei in societate. Respectul pentru artisti al vremii s-a tradus intr-un adevarat cult al imaginii, orice femeie dorindu-si sa imprumute cate un element de stil, fie ca a fost vorba despre coafura, manichiura sau particularitati ale machiajului.

Reportajele privitoare la descoperirile arheologice din zona marilor piramide de la Giza la inceputul anilor 1920 – sarcofagul faronului Tutankhamun alaturi de o serie de artefacte in perfecta stare – au facut inconjurul lumii si au readus in atentia publicului look-ul adoptat in perioada antica si implicit rolul eyeliner-ului in estetica, de aceasta data reinterpretat in variante mai putin dramatice, insa pastrand nota grafica (filmele mute ale decadei au beneficiat din plin de aportul eyeliner-ului in transmiterea mesajelor si ale povestilor in care expresivitatea privirii si mimica jucau rolul principal).

They’re real Push-Up Liner (Benefit): „criminal” de simplu


De la primele eyelinere, extrem de toxice si dificil de aplicat, pana la eyelinerele lichide, cele sub forma de gel sau cele cake destinate cu precadere machiajului profesional, formulele s-au perfectionat incredibil, insa dincolo de aportul stiintei moderne, marile branduri au incercat in permanenta sa intrevada modalitati prin care aplicarea produsului sa fie din ce in ce mai usoara, chiar si pentru cele mai neexperimentate femei.

Benefit Cosmetics reuseste in 2014 sa ridice stacheta la capitolul performanta si usurinta a aplicarii, lansand un eyeliner pur si simplu inovator, un produs hibrid care alatura proprietatile unui gel, lejeritatii manevrarii unui creion contur – They’re real! Push-Up Liner.


Tremurul vizibil al mainilor si lipsa unui produs suficient de usor de utilizat, care sa imi alunge orice teama de a nu gresi, m-au impiedicat in ultimii ani sa adopt un machiaj al ochilor cu un contur evident, in kit-ul meu de make-up neregasindu-se pana recent niciun eyeliner sau creion contur. Insa in momentul in care am incercat They’re real! Push-up Liner, mi-am dat seama ca dorinta realizarii unui contur perfect s-a transformat dupa indelungi asteptari in realitate. Iar daca am reusit eu, atunci cu siguranta poate reusi oricine!

They’re real! Push-Up Liner m-a surprins intr-o prima etapa prin mecanismul care dezvaluie produsul si care permite pastrarea acestuia in conditii optime, fara a exista riscul uscarii in cazul unei utilizari la intervale prelungite de timp. Asemenea unei carioci, eyeliner-ul conceput de Benefit transforma fiecare aplicare intr-o joaca de copii, prin simpla rotire a bazei (este suficienta o singura miscare) gelul facandu-si aparitia pe varful ultra subtire. Baza lata confera un plus de stabilitate atunci cand produsul este aplicat, garda plata care sustine varful contribuie la o aplicare precisa, iar gratie modalitatii de dozare si de incapsulare care nu permite gelului sa ia contact cu aerul, este asigurata pastrarea timp indelungat si valorificarea la maxim a gramajului.


Inovatia absoluta Benefit consta insa in varful AccuFlex, surprinzator de flexibil si cu un tuseu delicat (precum un silicon), care permite trasarea unor linii de eyeliner precise si perfect controlate, chiar la baza genelor. Gratie inclinatiei varfului, eyeliner-ul poate fi aplicat cu aceeasi siguranta din orice unghi, alunecand pe curba pleoapei cu o lejeritate incredibila (atunci cand realizati conturul ochilor ideal este sa incepeti din coltul intern inspre coltul extern, iar daca nu aveti certitudinea unei linii perfecte, puteti adopta metoda pasilor mici dar siguri – din coltul intern pana la jumatatea pleoapei, iar apoi din punctul in care v-ati oprit inspre exterior).

Mai mult decat atat, They’re real! Push-Up Liner include in formula sa pigmenti de un negru profund, astfel incat nu este necesara reaplicarea produsului in mod repetat pe aceleasi zone pentru obtinerea gradului de intensitate dorit. Dupa aproximativ 30 de secunde, eyeliner-ul este perfect uscat, nu migreaza pe pleoape indiferent de conditiile de mediu (l-am testat intr-o zi cu un soare orbitor, secondat de o furtuna ivita din senin), nu se usuca si nu se sterge in contact cu apa gratie formulei waterproof.


Supunand intotdeauna indoielii spusele brandurilor, am incercat in momentul demachierii sa indepartez eyeliner-ul cu solutia pe care o utilizam in mod obisnuit pentru zona ochilor, insa dupa insistarea cu 3-4 dischete, They’re real! Push-Up Liner se incapatana sa ramana pe pleoape. Prin urmare, am recurs la demachiantul special conceput de Benefit pentru indepartarea machiajului waterproof din zona ochilor, iar in cateva secunde pielea mea nu doar ca era perfect curatata, ci si hidratata.

Eyeliner-ul gel They’re real! Push-Up Liner este disponibil incepand cu luna aceasta in magazinele Sephora la un pret recomandat de 115 lei.

They’re real Push-Up Liner (Benefit): eyelinerul gel ideal pentru conturul ochilor

Jolie Cherie sau pledoaria pentru arta frumusetii

They’re real Push-Up Liner (Benefit): eyelinerul gel ideal pentru conturul ochilor

Savoarea Balcicului si elemente de natura statica intr-o licitatie de exceptie

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta