Testul Dove Men+Care trecut cu brio

In urma cu cateva saptamani va povesteam despre noua gama de geluri de dus, deodorante si sapunuri Dove Men+Care dedicata ingrijirii pielii barbatilor. Tot atunci, EL a inceput sa foloseasca produsele, mai mult sau mai putin constrans de mine. Totul insa pentru o cauza buna: mentinerea sanatatii pielii.

Argumentul pe care l-am invocat atunci cand i-am prezentat cosmeticele de test a fost legat de responsabilizare si putere de influenta. Responsabilizarea fata de propria persoana atunci cand vine vorba de produsele de igiena folosite (sau o noua prelegere despre tipuri de piele, ph si efectele surfactantilor duri) si puterea ca prin feedback-ul oferit de EL si facut public prin intermediul blogului meu, sa convinga si alti barbati de importanta utilizarii unei game de skincare adaptata specificului si nevoilor pielii.

Inovatia inclusa in gelurile de dus Dove Men+Care (aprobate de medicii dermatologi) consta in micro capsule emoliente de Petrolleum Jelly ce se activeaza atunci cand intra in contact cu pielea.

Deodorantele antiperspirante Dove Men+Care au o formula unica, ce combina tehnologia avansata „¼ crema hidratanta” cu ingrediente antiperspirante eficiente.

In mod firesc, din orice gama de produse ne alegem cateva de care nu ne mai putem desparti si pe care le introducem in mod constiincios in cosmetica zilnica. Ei bine, in urma cu cateva zile cand am formulat intrebarea: “care dintre gelurile de dus, deodorantele sau sapunurile Dove Men+Care ti-au placut mai mult?”, raspunsul a venit ca o surpriza cat se poate de placuta pentru mine: “TOATE”.

Nu ma asteptam sa le adopte intr-o masura atat de mare in trusa sa de cosmetice, insa ma bucura faptul ca nu mi-a mai mentionat lipsa sapunului pe care il utiliza inainte. Mai mult decat atat, discutia privitoare la Dove Men+Care a pornit de la EL, in momentul in care m-a rugat sa iau aminte ca se termina gelul de dus. Iar acest lucru inseamna in mod evident ca isi doreste unul nou. Unul nou tot Dove Men+Care, varianta Fresh, asa cum a tinut sa sublinieze in finalul discutiei.

Dupa o luna de utilizare a intregii game Dove Men+Care, efectele la nivelul pielii sunt vizibile. Mi-a marturisit ca pielea nu se mai irita atat de mult dupa barbierit, punctele negre si-au diminuat numarul, iar senzatia de uscaciune in timpul zilei a disparut. Dove Men+Care a trecut brio testul in cazul LUI! Voi ati utilizat produsele pana acum? Si daca da, cum v-ati simtit in timpul folosirii lor? #theMENtest

Testul Dove Men+Care trecut cu brio

Designerii romani pentru a doua oara la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Testul Dove Men+Care trecut cu brio

Andreea Boariu – UAD Cluj

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!