Designerii romani pentru a doua oara la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Inceputul lunii iulie marcheaza un nou pas important pentru moda romaneasca via Berlin. Dupa recenziile excelente aparute atat in presa romaneasca cat si in cea internationala, ca urmare a prezentei delegatiei Romaniei in primavara la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, iata ca unele dintre numele reprezentative pentru moda made in RO vor fi prezente din nou in capitala Germaniei.

Pe data de 8 iulie sunt programate prezentarile de moda ale colectiilor primavara-vara 2012 semnate Irina Schrotter, Alina Botea, Lucian Broscatean, Lena Criveanu si  Mihaela Glavan. Imaginile care insotesc informarea catre presa, traseaza contururile unui univers fashion din ce in ce mai apropiat de cerintele internationale, percutant si extrem de actual.

Personal, astept cu nerabdare mai ales colectia primavara-vara 2012 a lui Lucian Broscatean, dat fiind ca aceasta promite sa puncteze o noua etapa din parcursul designerului. Pana in momentul in care voi realiza cronica colectiei si voi dezvalui imaginile de podium, am obtinut de la Lucian o scurta declaratie in preview-ul colectiei: “Este o colectie al carei demers conceptual are ca punct de plecare frumusetea stranie a unui univers artistic dominat de dimensiuni spirituale si personaje atipice.

Vezi cronica colectiei toamna-iarna 2011-2012 Lucian Broscatean prezentata la Berlin Fashion Week.

Vezi cronica colectiei toamna-iarna 2011-2012 Alina Botea prezentata la Berlin Fashion Week.

Vezi cronica colectiei toamna-iarna 2011-2012 Irina Schrotter prezentata la Berlin Fashion Week.

Vezi cronica colectiei toamna-iarna 2011-2012 Andreea Musat prezentata la Berlin Fashion Week.

Vezi cronica Berlin Fashion Week si prezenta designerilor romani.

Designerii romani pentru a doua oara la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Doina Berchina despre noua generatie de designeri romani

Designerii romani pentru a doua oara la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Testul Dove Men+Care trecut cu brio

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta