Tendinte primavara-vara 2013: adidas Originals by Jeremy Scott

Cu ceva timp in urma, o amica si-a exprimat convingerea, in cadrul unei discutii post-event de lansare a unui produs cosmetic, ca in momentul nasterii mele, am descins direct intr-o pereche de pantofi cu toc. Dincolo de gluma, se ascunde un adevar cat se poate de evident pentru cei care ma cunosc si care stiu prea bine, ca pentru mine renuntatul la tocuri echivaleaza cu o misiune realmente imposibila.
adidas a reusit insa sa ma convinga, prin intermediul colectiilor capsula lansate in colaborare cu Jeremy Scott, sa imi indrept atentia inspre variante de incaltaminte care exceleaza la capitolul confort si care alatura elementele definitorii ale marcii, laturii estetice amprentate de viziunea designerului.

Design-ul pieselor care alcatuiesc colectia adidas Originals by Jeremy Scott primavara-vara 2013, ma determina chiar sa imi trec pe lista de dorinte doua modele „inaripate”, lipsite de inaltimea si supletea tocurilor, insa cat se poate de versatile si de inspirat concepute. Referintele la cultura pop se regasesc din plin in imprimeurile si grafica colectiei, transformand fiecare pereche de ghete, adidasi sau balerini in item-uri cat se poate de fashion.

De la creaturi mistice, vulturi sau aripi angelice si pana la bile de biliard sau portrete imprimate, colectia adidas Originals by Jeremy Scott primavara-vara 2013, exceleaza la capitolul creativitate si cromatica perfect coordonata: tonuri de verde, burgund, rosu, galben intens, albastru cobalt, mov, bej, ivoire si desigur alb/negru.

Descopera mai multe piese incluse in colectia adidas Originals by Jeremy Scott primavara-vara 2013, accesand galeria foto:

Tendinte primavara-vara 2013: adidas Originals by Jeremy Scott

Nu esti singur pe lume si povesti de viata istorisite de Europa FM

Tendinte primavara-vara 2013: adidas Originals by Jeremy Scott

Les Beiges (Chanel): pudra compacta pentru un ten mangaiat de soare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!