Les Beiges (Chanel): pudra compacta pentru un ten mangaiat de soare

Un ten care radiaza frumusete prin toti porii, care primeste atingerea calda a razelor de soare si care se lasa cuprins in cele mai fine texturi, prelinse pentru voalurile transparente pe plansa alba denumita piele. In primavara-vara 2013 spunem adio bronzului mult prea evident, nuantei oranj artificial obtinute in centrele de beauty si obsesiilor descinse de pe plajele indepartate, marcate de frivolitate si de dorinta unei transformari totale.
Peter Philips a imaginat pentru Chanel, o pudra cu totul speciala inspirata de look-ul feminin ultra-natural, proaspat si de pielea de abia atinsa de razele soarelui: Les Beiges. Un nou capitol in make-up, marcat de o senzorialitate extrema si de o finete a texturii cu totul aparte, cum numai un produs revolutionar, de inalta clasa poate propune.

Healthy Glow Sheer Powder cucereste inca de la prima atingere, cu al sau tuseu catifelat si cu senzatia de crema fina si aerata, aproape imperceptibila in contact cu tenul. Particulele taiate cu precizie matematica, de o finete uimitoare confera pudrei o lejeritate incredibila, astfel incat nu exista pericolul de incarcare a tenului, prin aplicarea unei cantitati prea mari de produs.

Gratie pensulei in forma de semiluna, dozajul pudrei poate fi excelent realizat, pentru a obtine atat un look prin excelenta natural, cat si unul cu usoara tenta de bronz mediteranean. Cu o simpla atingere a pudrei, tenul este matifiat, insa nu in maniera pe care v-ati putea-o imagina. Spre deosebire de pudrele similare, Healthy Glow Sheer Powder nu imprima tenului opacitate, ci ii releva luminozitatea naturala (privita chiar de la mica distanta, pudra nu pare a se regasi pe ten, armonizandu-se perfect inca din primele secunde dupa aplicare, iar acel glow special ai putea paria ca se releva din interior, nicidecum ca este rezultatul unui produs de make-up inteligent si cu capacitati adaptative remarcabile), adaugand prin prisma pigmentilor discreti, cateva jocuri de umbre si lumini pe chip, exact in punctele cheie.

Nuanta obtinuta nu este una irizata, ci mai degraba usor pudrata, stralucitoare dar nu sclipitoare, impecabila si uniforma, neincadrata in vreun tipar prestabilit, ci ideal adaptata pigmentului natural al pielii. Chiar daca optati pentru o pudra cu o nuanta sau doua mai inchisa decat pielea, efectul nu va fi unul deranjant, iar bronzul subtil care va va invalui tenul va parea rezultatul a doua dupa-amieze petrecute in compania unui soare domol si prietenos.

Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder poate fi aplicata la finalul machiajului sau poate fi purtata ca atare pentru un aspect radios si natural. Varful aplicatorului este ideal pentru a creea acel efect de sclupting al pometilor sau pentru a adauga cateva umbre si lumini in zona nasogeniana, pe frunte sau barbie.
Mai mult decat atat, pudra include si filtre solare in formula sa ultra-protectoare, imbogatita cu floare de bumbac si trandafir alb (aroma subtila rasfata din plin simturile in momentul aplicarii, insa nu persista timp indelungat), menita sa combata efectul radicalilor liberi si sa protejeze chiar si cea mai sensibila piele.

Les Beiges, Natural Glow Powder (Chanel) va fi disponibila in sapte nuante, de la cele mai deschise, pana la cele mai pigmentate, potrivite pentru tenul masliniu: Les Beiges N°10, Les Beiges N°20, Les Beiges N°30, Les Beiges N°40, Les Beiges N°50, Les Beiges N°60, Les Beiges N°70 (ultimele doua nuante nu se vor regasi in toate tarile).

Les Beiges (Chanel): pudra compacta pentru un ten mangaiat de soare

Tendinte primavara-vara 2013: adidas Originals by Jeremy Scott

Les Beiges (Chanel): pudra compacta pentru un ten mangaiat de soare

Interviu Business Woman: despre visul pe care il traiesc

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!