Targul international de bijuterie contemporana Autor: editia 11

Cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei – Autor – se pregateste de a 11-a editie: colorata, expansiva si surprinzatoare ca primavara! Autor face acum parte din circuitul international, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu – Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc – si cu designeri ce pot intra oricand in selectiile marilor galerii internationale de bijuterie contemporana.


O prezenta internationala din ce in ce mai extinsa confirma integrarea in comunitatea bijuteriei contemporane – peste 20 din cei 62 de participanti vin din afara tarii: Chile, Columbia, Taiwan, Bulgaria, Italia, Grecia, Korea, SUA, UK, Franta etc. Bijuteria contemporana din Romania este in plina efervescenta, iar acest aspect poate fi deslusit cel mai bine in momentul in care artistii se afla fata in fata cu publicul, dar si cu alti artisti din tari si medii creative diferite.

Relevante si valoroase, premiile confirma o realitate: comunitatea si evenimentul Autor merg in directia buna:

– continua Autor Awesome Award (AAA): un curs  intensiv la Achimia Jewelry School din Florenta
Premiul MNAC: o bijuterie aleasa de curatorii muzeului va intra in colectia permanenta MNAC – un pas urias in lumea artei contemporane pentru autorul piesei.
– un curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage din Bucuresti unui designer promitator, la inceput de drum
LAO Grand Prix  – scoala de bijuterie Le Arti Orafe Florenta sustine jumatate din costurile unui un an intreg de studiu
premiul Elle: alege in cadrul evenimentului un designer, premiat cu un articol dedicat in editia iulie 2014
Premiul Joya: participarea pentru un designer roman la cel mai important eveniment de bijuterie de arta din Spania, Joya Barcelona

Prima revista de bijuterie contemporana

Nascuta firesc, dintr-o nevoie a comunitatii, pe 7 mai, la MNAC se lanseaza primul numar al revistei de bijuterie contemporana AUTOR – bilingva, bianuala, un mediu de exprimare si un pasaport virtual catre alte medii artisitice, galerii si evenimente. Primavara aceasta, Autor apare ca un explorator adevarat, cu povesti, aventuri, tovarasi de drum si bijuterii minunate, din toate colturile lumii – vino sa le asculti, sa le vezi si sa le descoperi pe 17-18 mai la sala Dalles!

ORAR:
Sambata 17 mai: 11.00 – 21.00
Duminica 18 mai:  11.00 – 20.00
Pretul unui bilet de intrare: 10 lei

Caudalie Polyphenol C15: inovatie si stiinta in cel mai puternic cocktail antioxidant

Caudalie Polyphenol C15: inovatie si stiinta in cel mai puternic cocktail antioxidant

Lansarea boutique-ului online Maqpro: machiajul profesional la un click distanta

Lansarea boutique-ului online Maqpro: machiajul profesional la un click distanta

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta