Tabu Christmas Party

Ultimele saptamani au fost extrem de aglomerate pentru mine. Parca spre final de an, totul se comprima, astfel incat nici 12 ore pe zi la birou nu sunt suficiente pentru a cuprinde tot ce este de facut.

Din fericire insa am reusit sa recuperez destul de multe lucruri pe care le pusesem in stand-by. In felul acesta mi-am eliberat biroul de zecile de produse cosmetice care asteptau sa le supun testului si inbox-ul de mail-urile prioritare. Inca ma mai asteapta cateva volume de textile pe care nu am reusit sa le parcurg in intregime si numerele din Vogue Paris si Vogue UK, dar imi pun sperantele ca in week-end-ul care se apropie le voi studia.

Priceless Beauty

Priceless Beauty

Tabu Cocktail Menu

In alta ordine de idei, printre articolele de moda si frumusete, consultanta si evenimente fashion, am reusit sa imi rezerv un moment de relaxare ieri seara la petrecerea de Craciun a revistei Tabu. Nu am regretat nici un moment faptul ca nu am bagat de seama semnalul telefonului care ma anunta ca am primit mail-uri noi si l-am scos din geanta doar pentru a face cateva fotografii.

Let the fun begin

In club Downtown nu am mai poposit de cativa ani buni si mi-a facut placere sa il regasesc exact asa cum il stiam: cochet, intim si cu peretii tapetati de tablouri. Tabu a incercat sa imprime locului o atmosfera de Craciun, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Bradul de la intrare, impodobit discret, cadourile asezate in mod ordonat, decoratiuni tematice pe mese si o serie de cocktail-uri delicioase create special pentru petrecere: Priceless Beauty, Xmas Victim, Smarty but arty, Fashionista etc.

Impreuna cu Denisa Mihai si Denisa Marculescu

M-am delectat cu un pahar de Priceless Beauty, in timp ce atmosfera incepea sa se degajeze. O echipa formidabila de teatru improvizat m-a facut sa rad cat pentru tot anul viitor. Excelenta prestatia si ideea de a incepe petrecerea intr-o asemenea maniera. Apoi a urmat intalnirea cu oameni dragi si prieteni apropiati, iar cireasa de pe tort a fost concertul sustinut de Directia 5.

Directia 5

Nu i-am mai vazut pana ieri seara cantand live si am ramas placut impresionata de modul in care stiu sa interactioneze cu publicul si sa anime party-ul, asta lasand la o parte abilitatile vocale de necontestat ale solistilor.

In tumultul sfarsitului de an, petrecerea Tabu a venit chiar la momentul potrivit. Iar saptamana viitoare pregatesc si eu o surpriza. Detalii in curand.

Tabu Christmas Party

Lilith by Laura Lazar

Tabu Christmas Party

Pudre de colectie

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!