La multi ani Molecule-F

Ieri seara in Elements Club a avut loc petrecerea aniversara Molecule-F. Platforma online care in urma cu un an isi punea toate fortele pentru a oferi o alternativa de shopping 100% made in RO, a reusit nu doar sa traverseze o perioada dificila din punct de vedere economic, ci sa reuneasca treptat din ce in ce mai multe creatii ale designerilor romani. Iar pentru ca vorbim despre moda romaneasca, am purtat la eveniment o tinuta semnata Andreea Tincu, unul dintre designerii apropiati sufletului meu si pe care ii apreciez in mod deosebit pentru intreg parcursul profesional!

Impreuna cu Lucian Broscatean, venit special de la Cluj pentru aniversarea Molecule-F

Dovada a reusitei este si numarul impresionant de jurnalisti de moda, stilisti, designeri sau fotografi prezenti la evenimentul care a celebrat primul an Molecule-F! Am revazut multi oameni dragi, am socializat si chiar am pus la punct cateva idei de proiecte, intr-o atmosfera extrem de placuta, condimentata desigur cu multa moda!

Alaturi de Anna Pope

Impreuna cu Ioana Anghelescu

Alaturi de Ioana Voicu si Claudiu Enescu (Mauvert)

La multi ani Molecule-F si felicitari Mirelei Bucovicean pentru faptul ca a reusit un lucru extraordinar: reunirea unui grup important de designeri romani si mentinerea unei selectii actuale si perfect valabile!

La multi ani Molecule-F

Trend Union: principalele tendinte primavara-vara 2012

La multi ani Molecule-F

Colectia H&M toamna-iarna 2011-2012 (preview)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta