Lilith by Laura Lazar

Ieri seara Laura Lazar a prezentat intr-un cadru mai putin obisnuit pentru un eveniment fashion, noua colectie primavara-vara 2011. O suita de piese in nuante acide, potrivite tipului de clienta pe care Laura deja l-a identificat foarte bine.

Pentru un designer este extrem de important sa isi identifice precis segmentul de public caruia i se adreseaza. Laura Lazar nu doar ca a intuit foarte bine dorintele femeilor care frecventeaza cluburile si participa la diverse evenimente mondene, dar a si ramas fidela unei linii de care ea insasi nu este straina.

Spatiul de la etajul restaurantului La Blanca a fost decorat cu fotografii realizate de Gabriel Hennessey si cu desene in dungi dispuse vertical (un print similar cu cel folosit de Laura pentru o parte din piesele colectiei). De o barna din tavan a fost suspendat un leagan realizat din tulle roz, pe care modelul Ramona Tibrin s-a balansat imbracata cu diverse tinute ale colectiei. Fotografii: Alexandru Buruntia

Colectia a fost dezvaluita printr-un concept inedit, care se inscrie in linia abordarilor nonconformiste ale creatoarei, fiind structurata in jurul unei prezentari atipice:  diferitele modele au putut fi admirate nu pe un podium, ci captate de obiectivul camerei foto si reunite intr-o expozitie ce poarta semnatura inconfundabilului Gabriel Hennessey: „L-am ales pe Gabi Hennessey pentru ca el este cel mai potrivit pentru a surprinde senzualitatea unei femei , pentru a surprinde jocul, flirtul acesteia, privirea si dorinta ei de a atrage”, a declarat Laura Lazar.

Aceasta alternativa inovatoare la clasicul show de moda a fost dublata de un moment coregrafic, care i-a avut ca protagonisti pe actorul Paul Dunca  si pe manechinul Ramona Tibrin. Ambii au surprins in dansul lor, in contrastul dintre muzica si miscare, intreg mesajul colectiei: capacitatea femeii de a subjuga un barbat, prin puterea senzualitatii, de a nu se inclina in fata regulilor si conventiilor. „ Lilith nu a vrut sa respecte regulile si a  ales un alt drum. Poate asa sunt si eu”, conchide creatoarea.

Lilith by Laura Lazar

Solutii pentru tratarea buzelor uscate

Lilith by Laura Lazar

Tabu Christmas Party

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!