Sephora I love U Bath: pretextul unui ritual de frumusete in doi

Frumusetea rezida in detalii, in acele mici doze de exuberanta concentrata, in vaporii unei esente menite sa trezeasca la viata capitole ale unei memorii olfactive unice, in declaratiile soptite in taina la lasarea serii, aeriene si jucause precum spuma generoasa asternuta intr-o baie calda. Sephora a reunit toate elementele unui ritual de beauty desavarsit, intr-o linie speciala de produse menita a fi descoperita in cuplu: I love U Bath.

Cupidon cel inaripat a facut o vizita nocturna in boutique-urile Sephora si a lansat cu ale sale sageti magice, direct pe rafturi, cateva declaratii de amor cosmetice absolut irezistibile. Love Box Cotton Flower Scent reprezinta poate cea mai frumoasa surpriza impartasita in seara de Valentine’s Day: un gel de dus delicat ce poate fi utilizat zilnic sau care poate fi picurat in cada, pentru o baie cu spuma abundenta, care invaluie pielea intr-un voal hidratant si o aroma rafinata si discreta de floare de bumbac.

Formula gelului de dus, testata dermatologic si potrivita tuturor tipurilor de piele, este imbogatita cu vitamina E si glicerina, pentru o hranire intensiva a pielii si o senzatie de catifelare extrema. In interiorul Love Box Cotton Flower Scent, se regaseste si un marker permanent cu ajutorul caruia amorezii isi pot lasa mesaje, inscriindu-le direct pe suprafata alba a sticlei ce contine gelul de dus. Nu am rezistat tentatiei de a testa editia limitata de gel de dus cu floare de bumbac si marturisesc ca m-am indragostit iremediabil de finetea texturii usor cremoase si de senzorialitatea minunata a spumei din cada, pentru obtinerea careia nu a fost necesar sa utilizez decat o jumatate de masura de gel.

Iar pentru un rasfat complet, pe care nu ezit sa mi-l ofer ori de cate ori simt nevoia, alternez gelul de dus cu pastila efervescenta pentru baie, in forma de inima, care odata dizolvata, lasa in urma sa un mesaj cat se poate de imbietor. Fizzy Heart with surprise message este impreganta cu aceeasi aroma de floare de bumbac, alaturata notelor de migdala, mosc alb si miere.

Linia Sephora I Love U Bath este completata de o lotiune hidratanta rapid absorbita in piele (Moisturizing Body Lotion) si de un sapun lichid pentru maini prezentat intr-o sticla sferica decorata cu inimi stilizate.

Un cocktail beauty care functioneaza precum un pumn de vitamine menit sa alunge morozitatea si apatia zilelor lungi de iarna si sa creeze premisele vizitei unui nou sezon in care fatetele frumusetii asteapta sa fie explorate in maniere complet noi si cat se poate de incitante.

 

To love beauty is to see light!

Sephora I love U Bath: pretextul unui ritual de frumusete in doi

Phyto-fermete: pledoaria Pescariu Sports&Spa pentru redefinire corporala

Sephora I love U Bath: pretextul unui ritual de frumusete in doi

Kikilou by Catalina Dumitrescu: visul modei ca arta in permanenta redefinire

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!