Colectia speciala de bijuterii Pandora dedicata zilei internationale a Femeii

Fiecare femeie ascunde in sufletul sau un ingredient magic care se activeaza doar atunci cand isi intalneste corespondentul. Asemenea celor doua jumatati care alcatuiesc cercul perfectiunii, orice relatie inter-umana se dezvolta treptat avand la baza doua acte: actul daruirii plenare si neconditionate si actul primirii si al valorizarii gestului. Nu exista o matematica precisa care sa cuantifice cat trebuie sa oferi si cat este necesar sa primesti pentru a obtine o reteta perfecta, la fel cum nu exista nici doua legaturi sufletesti similare.

“Sur mesure” nu este doar un termen ce exprima capriciul sau moftul de moment, ci reprezinta chintesanta oricui mesaj cu insemnatate. A simti a devenit sinonim, gratie societatii contemporane, cu a mima o senzatie, iar a identifica unicitatea intr-o mare de uniformitate s-a transformat intr-o misiune infinit mai dificila decat o calatorie initiatica pe taramuri tibetane.

Dincolo de tentatia frumusetii emanata de bijuteriile de pret, Pandora este un brand care exprima o poveste “sur mesure” prin fiecare piesa noua adaugata colectiei. Secretul reusitei si al aprecierii de care se bucura brandul la nivel international nu rezida exclusiv in marketing-ul inteligent si in pozitionarea excelenta in segmentul sau de piata, ci in atentia acordata clientilor, in incercarea permanenta de a le transpune dorintele, gandurile, emotiile si aspiratiile in talismane care comunica intr-un limbaj universal de-a lungul tuturor continentelor.

Pandora reaminteste de frumusetea actului de a darui, de a ingriji si a rasfata sufletul persoanelor dragi, de a pretui amintirile si clipele petrecute alaturi de acestea si de placerea de a urmari cum o privire trista se transforma intr-una in care stralucesc razele sperantei si ale bucuriei.

In apropierea Zilei internationale a Femeii, Pandora dezvaluie o colectie speciala, in centrul careia se afla simbolul grafic al dragostei. Finisate manual si infuzate cu energia pozitiva a artizanilor bijutieri Pandora, noile piese sunt menite a fi daruite si purtate nu doar pret de un sezon, ci in fiecare moment al zilei. Design-ul rafinat, liniile elegante si lipsa detaliilor ornamentale excesive, permit integrarea bratarilor, a pandantivelor sau a cerceilor Pandora in orice tinuta vestimentara si in orice context: bratara Moments de tip bangle realizata din argint 925 si prevazuta cu inchizatoare in forma de inima, de o eleganta si de o expresivitate extrema, talismanele din argint 926, zirconiu cubic si email roz, ce poarta mesaje de dragoste sau de apreciere, precum si inele, cercei sau pandantive cu zirconii albe taiate in forma de inima, ce exprima puritatea sentimentelor.

Mai mult decat sa incante prin cele cateva bijuterii absolut fermecatoare inchinate FEMEII si feminitatii, Pandora ofera un prilej de bucurie tuturor clientilor care viziteaza magazinele in perioada 26 februarie – 8 martie 2015: la orice bratara achizionata, cel de al doilea produs beneficiaza de un discount de 50%.

Colectia speciala de bijuterii Pandora dedicata zilei internationale a Femeii

Flower by Kenzo: un cadou inmiresmat pentru fiecare gand bun impartasit

Colectia speciala de bijuterii Pandora dedicata zilei internationale a Femeii

Aqva Divina (Bvlgari): o bijuterie olfactiva de o frumusete narcotica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!