Spray racoritor pentru picioare obosite: Pedix Feet Cooling Ice Spray (alessandro)

Plimbari prelungi prin soarele coplesitor, curiozitatea descoperirii unor locuri ascunse si tentatii intampinate cu zambetul pe buze la orice pas. Ar putea parea un cadru perfect cu aer de vacanta, insa in anumite circumstante, intreaga reverie din timpul zilei, se poate trasforma intr-o lupta inevitabila cu disconfortul ivit odata cu apusul soarelui.


Lipsa unei hidratari corespunzatoare mai cu seama in perioadele in care prin transpiratie sunt eliminate saruri si minerale extrem de importante pentru functionarea organismului, gradul scazut de tonicitate la nivelul membrelor inferioare si vasodilatatia accentuata de un efort fizic sustinut (mersul pe jos cateva ore bune), purtarea unor pantofi in aparenta comozi insa defel potriviti pentru activitatile in aer liber, toate acestea pot conduce la senzatia de picioare obosite sau grele, al caror volum este accentuat vizibil pe masura ce se contureaza cercul vicios.

pedix FEET Cooling Ice Spray (alessandro): spray racoritor pentru picioarele obosite


Confruntandu-ma in ultima perioada cu senzatia de picioare umflate si dureroase, mi-am cautat in mod evident aliati care sa imi sustina micile evadari din mediul urban. alessandro, unul dintre brandurile reputate in arealul manichiurii si pedichiurii, a pusa la punct o linie completa si complexa de produse de ingrijire profesionale, menite sa stabileasca reperele unei ingrijiri specifice pentru picioare – pedix FEET.

Secretul gamei consta in ingredientele active de origine marina (mai multe tipuri de alge cu actiune sinergica) bogate in nutrienti, proteine, amino-acizi, enzime si vitamine, cu rol de hidratare intensiva, regenerare celulara, revitalizare si stimulare a micro-circulatiei. Mai mult decat atat, alaturarea algelor marine, uleiurilor esentiale si extractelor din plante, transforma produsele in adevarate cocktail-uri ce rasfata toate simturile.

De la balsamuri nutritive care repara si pielea cu tendinta de uscare din zona calceielor, creme pentru o exfoliere delicata si eficienta si pana la solutii SOS care in doar cateva minute “dizolva” calozitatile suparatoare localizate pe talpi, pe partea laterala a labei piciorului sau pe degete, gama pedix FEET se constituie in raspunsul tuturor problemelor legate de pedichiura sau de ingrijirea picioarelor.

Unul dintre produsele de care nu ma lipsesc in nicio zi de vara este pedix FEET Cooling Ice Spray, un spray pentru revitalizarea picioarelor obosite, care la finalul unei zile aglomerate imi imprima acea stare de bine de care am nevoie.

Cooling Ice Spray are la baza uleiul de menta ce contine numeroase substante nutritive cu rol vital in restabilirea nivelului de hidratare al pielii, calmeaza disconfortul asociat umflarii picioarelor (antagoistii de calciu continuti ajuta la indepartarea durerii), elimina senzatia de oboseala relaxand musculatura, calmeaza inflamatiile, iar mentolul imprima o senzatie racoritoare extrema, asemenea unui cub de gheata rostogolit pe zonele aflate in suferinta.

Cooling Ice Spray (alessandro) poate fi utilizat atat in timpul zilei pentru o revitalizare instant, cat si seara la finalul ritualului de ingrijire, favorizand relaxarea deplina si un somn odihnitor (de cele mai multe ori este dificil sa adormi in conditiile apasarii resimtite la nivelul gambelor).


Produsele din gama pedix FEET (alessandro) pot fi achizionate din boutique-ul Topline (Blv. Regina Maria, nr.14).

Spray racoritor pentru picioare obosite: Pedix Feet Cooling Ice Spray (alessandro)

Le Lift Creme (Chanel): o noua era cosmetica si cel mai eficient concentrat de fermitate

Spray racoritor pentru picioare obosite: Pedix Feet Cooling Ice Spray (alessandro)

J Beverly Hills Platinum Repair Treatment: reconstructie a fibrei capilare din interior

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!