Secrete de frumusete impartasite in editia din luna octombrie a revistei ELLE

Dincolo de tentatiile sezoniere, de colectiile de make-up si de beauty ce incita prin formule inovatoare, texturi aparte si modalitati inedite de aplicare, universul frumusetii surprinde si farmeca deopotriva prin dinamism. Ceea ce azi percepem drept noutate absoluta, in agendele laboratoarelor de cercetare si dezvoltare este deja passé, iar intalnirile periodice ale profesionistilor din industrie organizate (unde altundeva decat in Capitala frumusetii!) la Paris, releva din plin acest lucru.

ELLE_Octombrie_AdinaNecula

La cateva dintre acestea am avut prilejul de a lua parte de-a lungul anilor si de fiecare data am rezervat cel putin doua agende pentru notite si fise. Pentru ca da, chiar si dupa 12 ani de cariera in beauty, continui sa invat, autosuficienta neavand ce cauta in vocabular atunci cand doresti sa atingi excelenta si un grad ridicat de credibilitate. Pentru femeile obisnuite, clientele boutique-urilor de beauty, punerea la punct a unui meniu de frumusete adaptat nevoilor reale ale tenului, devine o misiune imposibila in lipsa unei consultante specializate. Cum faci selectia si mai ales cum alegi sursele de informare credibile? ELLE este fara doar si poate consilierul personal de beauty/fashion a milioane de femei din intreaga lume, iar ca orice revista glossy care isi respecta cititorii si care tine pasul cu lifestyle-ul acestora, acorda o atentie sporita si mediului online, acolo unde “traficul” nedirijat corect poate conduce in directii complet gresite.

12025681_10207606179662153_1659629953_o

Numarul din luna octombrie al revistei ELLE, marcheaza o premiera in ceea ce priveste continutul, alaturi de articolele de beauty semnate de formidabila echipa alcatuita din Lavinia Gogu si Alice Bursuc, se regaseste un material cu sfaturi de frumusete oferite de specialisti ce activeaza in zona online-ului. Invitatia Laviniei Gogu de a impartasi cateva secrete de beauty cu cititorii ELLE Romania m-a onorat si mi-a confirmat inca o data faptul ca frumusetea inseamna inainte de toate un dialog cu insemnatate, indiferent unde are loc acesta – offline sau online. Daca va intrebati care este formula care a transformat ELLE Romania in cea mai citita revista pentru femei, aflati ca aceasta nu are la baza cifre ci profesionisti care au marea calitate de detine toate informatiile necesare pentru a face o selectie.

12041891_10207606179582151_645414759_n

Noul numar ELLE – octombrie va fi disponibil incepand de maine pe piata si va invit sa il parcurgeti de la prima pana la ultima pagina. Multumesc Lavinia Gogu si ELLE pentru gazduirea in paginile glossy si pentru facilitarea intalnirii cu cititoarele fidele.

Secrete de frumusete impartasite in editia din luna octombrie a revistei ELLE

Lierac Liftissime: ritualul cosmetic ideal pentru un ten ferm, redensificat si vizibil reintinerit

Secrete de frumusete impartasite in editia din luna octombrie a revistei ELLE

Philips Garment Steamer CompactTouch Ap: puterea aburului in slujba celor mai pretioase tesaturi

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!