Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma (Lancôme): concentratul revitalizant pentru ten

Cele mai recente inovatii cosmetice, actiunea cumulata a unor tehnologii pe care nimeni nu si le-ar fi imaginat functionand impreuna, ingrediente care valoreaza cat un metal pretios, texturi care nu pot fi descrise prin cuvinte, ci care trebuiesc experimentate pentru a le percepe din plin senzorialitatea extrema, eficacitate dovedita si promisiuni care se implinesc cu viteza deschiderii capacului recipientului care adaposteste formula minune.
Coordonatele cosmeticii moderne isi gasesc o noua definitie in 2013, lansarile marilor case de lux, care benefiaza de aportul laboratoarelor de cercetare proprii, demonstrand ca tineretea fara batranete nu mai este un ideal atat de indepartat, ci doar o problema de resurse (financiare), accesibilitate (o serie de produse premium sunt distribuite exclusiv in anumite boutique-uri de pe glob) si punere la punct a unei scheme de tratament obligatoriu personalizate.

Va mai amintiti de serumul exceptional din gama Lancôme – Absolue Premium Bx cu alga bruna si acid kojic derivat dintr-o ciuperca japoneza cu proprietati iluminatoare? Ei bine Lancôme continua seria inovatiilor cosmetice si alatura gamei Rénergie (redenumita in 2012 Rénergie Multi-Lift), un ser cu o putere remarcabila, inspirat de stiinta liftingului cosmetic si corelat cu stiinta revitalizarii: Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma.

Adio proceduri invazive, adio injectii cu botox sau arsenal de proceduri menite sa redea vitalitatea tenului si bun venit miracolului concentrat cu actiune imediata! O noua tehnologie, Multi-Vital, a fost speciala conceputa de Lancôme pentru concentratul de frumusete Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma, iar efectele la capitolul fortificare si revitalizare generala a pielii nu s-au lasat asteptate.

Intotdeauna texturile produselor Rénergie Multi-Lift au surprins prin senzorialitatea extrema si prin parfumul subtil, incantator care rasfata tenul. Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma prezinta insa o experienta cu totul noua clientelor fidele, textura duala de tip gel fiind rapid absorbita in piele si conferind senzatia de hidratare intensa a unei creme bogate si onctuase. Imaginati-va ca va aflati in mijlocului orasului si o ploaie torentiala aparuta din senin, va prinde complet nepregatite. Mii de picaturi va ating tenul si incearca parca sa patrunda in straturile cele mai adanci ale pielii.

Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma infuzeaza chipul cu ingrediente active concentrate, iar la final microparticulele de elastomer, cunoscute pentru proprietatile lor optice si pentru efectul de finisare blanda asupra pielii, sterg intocmai ca o bagheta magica imperfectiunile, semnele de oboseala si aspectul tern.

Parfumul delicat al serumului concentrat Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma adopta note florale si lemnoase, iar nuanta ca de chihlimbar transforma produsul intr-unul cu adevarat poli-senzorial. Prin rasucirea usoara a capacului, iese la iveala dozatorul, creand o experienta estetica ce se combina cu o mai buna pastrare. Prin simpla apasare a dozatorului, acesta distribuie cantitatea perfecta de ser, facilitand si optimizand aplicarea produsului.

Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma va fi disponibil incepand cu luna martie, la un pret public estimat de 450 lei.

Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma (Lancôme): concentratul revitalizant pentru ten

Le Vernis Givenchy: noul lac de unghii couture

Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma (Lancôme): concentratul revitalizant pentru ten

Diesel primavara-vara 2013: Tough goes sensual

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!