Le Vernis Givenchy: noul lac de unghii couture

Poarta-l cu incredere in noul an, asemenea celui mai de pret accesoriu fashion, indragosteste-te de el la propriu si adopta-l fara ezitare pana in varful unghiilor. Givenchy dezvaluie un nou lac de unghii, declinat in sapte nuante irezistibile, inspirate de cele mai delicate textile ale casei: Le Vernis Givenchy.
Intr-o perioada in care excesele in moda sunt moderate de contextul economic, in care shopping-ul devine mult mai echilibrat si mai inteligent, manichiura se transforma intr-o carte de vizita a unui stil care transgreseaza tendintele si care vorbeste cat se poate de clar despre esenta feminitatii sublimata in detalii.

Le Vernis Givenchy vine sa sustina noua generatie de lacuri de unghii cu formule inovatoare, care confera unghiilor un finish ultra-stralucitor, culoare intensa si rezistenta incredibila de-a lungul zilelor, prin aplicarea unui singur strat de produs. Timpul reprezinta luxul suprem si nicio femeie nu isi mai permite sa petreaca cateva ore acasa pentru realizarea unei manichiuri impecabile, experimentand cu multiple straturi de lac pentru intensificarea culorii sau opacitate.
Aplicatorul a fost redefinit, pentru a facilita utilizarea si pentru o repartizare optima a lacului pe suprafata unghiei. Noua pensula este plata si putin mai lata, iar varful usor rotunjit confera o extrema precizie in acoperirea cu un strat de culoare a colturilor unghiilor.

Paleta cromatica cuprinde sapte nuante (trei dintre acestea isi gasesc corespondentul in linia Le Rouge Givenchy: Mandarine Bolero, Fuchsia Irresistible si Grenat Initie), carora li se adauga un Top&Base Coat: Beige Mousseline (un bej delicat precum atingerea celui mai fin tulle), Rose Taffetas (un roz neutru), Mandarine Bolero (un roz coral luminos), Fuchsia Irresistible (cel mai intens ton de fuchsia, luminos si vibrant), Carmin Escarpin (mirajul unui rosu carmin clasic), Grenat Initie (un rosu bogat si senzual) si Pourple Defile (un purpuriu elegant si catifelat, prin esenta parizian).
Le Vernis Givenchy atrage ca un magnet, nu doar prin nuantele irezistibile, ci si prin design-ul sticlei care transforma produsul intr-un accesoriu pretios: capacul argintiu al sticlei este acoperit cu o textura care imita pielea, pe suprafata careia poate fi descifrat emblematicul logo 4G.
Noua gama de lacuri de unghii Le Vernis Givenchy va fi disponibila incepand cu luna februarie exclusiv in boutique-urile Sephora.

Le Vernis Givenchy: noul lac de unghii couture

Grand Bal Garnet de Maquillage (Dior): premisele unui an invaluit in magia frumusetii

Le Vernis Givenchy: noul lac de unghii couture

Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma (Lancôme): concentratul revitalizant pentru ten

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta