Babor Sea Creation: visul frumusetii din adancurile marii

Promisiunea frumusetii iese la iveala in 2013 din adancurile marii, marea din spuma careia a fost plasmuita Afrodita si care adaposteste adevarate comori pentru ten, menite sa indeplineasca eternul vis feminin. Un taram inca prea putin studiat, un univers in permanenta schimbare si evolutie, surprizator, intrigant si provocator in acelasi timp pentru stiinta moderna.
Ce inseamna cosmetica de lux si cum se explica pretul ridicat al cremelor de ultima generatie care contin substante active extrase din micro-organismele care traiesc in adancuri? Adevarate bijuterii pentru ten, cremele produse de marcile cu renume, care beneficiaza de laboratoare de cercetare proprii, pot necesita chiar si 10-15 ani de munca pentru a fi definitivate din punct de vedere al formulei si pentru a se obtine sinergia perfecta intre ingredientii activi continuti. Anumite proteine necesita o aparatura de sute sau chiar milioane de euro pentru a putea fi extrase, studiate, analizate in detaliu si apoi stabilizate. La toate acestea se adauga raritatea si pretiozitatea ingredientelor incluse in creme, procentul ridicat al acestora si nu in ultimul rand rafinarea consistentei, pentru obtinerea unor produse incantatoare la nivel senzorial.

Babor s-a impus de-a lungul anilor drept o marca care confera in permanenta sensuri noi liniilor cosmetice, teoriile care au stat la baza celor mai apreciate game fiind distinse cu Premiul Nobel pentru cercetare si inovatie. Specialistii Babor au cautat neincentat raspunsuri la doua intrebari esentiale: „de ce imbatraneste pielea?” si „cum pot fi stimulate procesele de regenerare?”.
Dupa 15 ani de studii, rezultat al expertizei a opt echipe de cercetatori, Babor a reusit sa ofere cosmeticii moderne, una dintre cele mai avansate creatii inspirate de arealul marin si de micro-organismele care il populeaza: Babor SeaCreation. Mai mult decat un produs de lux si de inalta tinuta, Babor SeaCreation reuseste sa ridice stachete dezirabilitatii, care influenteaza comportamentul clientilor. Luxul devine accesibil tuturor, in masura in care visul care este pe cale sa se implineasca, indreapta toate eforturile in directia achizitiei. Nu intamplator, studiile de piata recent facute publice, demonstreaza o triplare a vanzarilor pe segmentul cosmeticii de lux in ultimul an, in conditiile unei situatii economice in continua deteriorare.

Babor Sea Creation constituie un adevarat miracol pentru ten, ingloband extractele a doua micro-organisme localizate la mari adancimi: Glycocéane GP3 si BABOR thermophilus. Glycocéane GP3 este o proteina care a reusit sa fie extrasa din micro-organismele care traiesc in abisurile Marii Sudului, acolo unde nu patrunde nicio raza de soare si unde curentii par sa spulbere totul in cale. In ciuda acestor conditii extrem de dure de mediu, micro-organismele cu pricina au reusit nu doar sa supravietuiasca, ci sa isi si gaseasca capacitatea de a se regenera.

Echipele de cercetare Babor au studiat ani de zile mecanismele de regenerare si au determinat proteina responsabila de procesele anti-aging. Glycocéane GP3 activeaza fibroblastii care produc colagen si ii multiplica, accelerand regenerarea celulara si contribuind la redefinirea ovalului facial, la calitatea pielii si la gradul de netezime si de luminozitate al acesteia.

Prin BABOR thermophilus, s-a reusit descifrarea unuia dintre cele mai bine pastrate secrete ale frumusetii, aflate pe fundul Oceanului Pacific. Este vorba despre alt tip de micro-organisme care habiteaza Guaymas Bay in Golful California si care se regasesc in fisurile vulcanice la o adancime de 2000 de metri. Celulele acestor micro-organisme sunt protejate de o putere energetica si anti-oxidativa fara precedent, iar Babor a folosit din plin aceste proprietati in linia SeaCreation pentru stimularea functiilor de regenerare celulara.

BABOR thermophilus nu duce o lupta de suprafata cu radicalii liberi, ci ataca problema din interior, activand bariera enzimatica de protectie a pielii si mentinand un scut activ impotriva factorilor care favorizeaza imbatranirea prematura.
Celor doua ingrediente active din gama SeaCreation, Babor le adauga extractul de caviar verde, fragil si extrem de dificil de prelucrat. Extractul cu pricina din micro-alge verzi, stimuleaza sinteza de proteine cu efect de imbunatatire a structurii pielii si reprezinta in acelasi timp o excelenta sursa de hranire, intrucat micro-organismele absorb mineralele si oligoelementele prin insasi suprafata lor. Rezultatele sunt vizivile la nivelul densitatii pielii si al elasticitatii.

Babor SeaCreation nu contine parafine, parabeni sau coloranti, prezinta o toleranta de 100% cu orice tip de ten si include patru variante de creme: SeaCreation Cream (crema anti-imbatranire cu o consistenta medie, rapid absorbita in piele), SeaCreation The Cream Rich (o crema bogata, onctuasa, ideala pentru tenul uscat), SeaCreation Crema de Ochi si SeaCreation Serum (concentrat activ anti-imbatranire, extrem de fluid si cu o capacitate excelenta de penetrare la nivelul epidermei).
O gama de lux, necesita desigur si o prezentare pe masura: cremele Babor SeaCreation pot fi descoperite in cutii invelite in hartie de matase de culoarea aurului roz, cu trimitere la tendintele in materie de bijuterii, orlogerie sau accesorii promovate de casele de prestigiu.

Babor Sea Creation: visul frumusetii din adancurile marii

Primul fond de ten Académie: Soin Régénérant

Babor Sea Creation: visul frumusetii din adancurile marii

Moda ca afacere – marketingul industriei apparel: o noua carte semnata Diana Serpoianu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!