Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

Visul fiecarei femei de a oglindi in propria infatisare gratia, candoarea si eleganta discreta, intr-o lume care pare sa fi uitat ca “chapeau-bas” inseamna infinit mai mult decat un gest de curtoazie. Aceasta este esenta “Lady Like Necklace”, accesoriul pretios ce isi dezvaluie frumusetea in zori, cand Venus rasare doar pentru a surprinde stralucirea unica ascunsa in labirintul sufletesc. Un nou inceput si o marturie a magicei transformari ce are loc in fata oglinzii!

LadyLike_necklace

Prin profesia mea de consilier de imagine si stil, exersata de peste un deceniu, mi-am pus amprenta creativa asupra unui nou capitol, menit sa puncteze diferenta pe care femeia o poate face atat in viata celor din jur, cat si in propriul sau parcurs. Cred cu tarie ca fiecare femeie are sansa de a deveni propria capodopera, pentru ca stilul este cel care ramane atunci cand capriciile modei devin doar decor.

Un simbol “to keep, pentru o femeie “to remember”, colierele Lady Like sunt un prim rod al colaborarii mele cu MOOGU Contemporary Jewellery, care printr-o executie impecabila, mi-a pus in valoare viziunea artistica, astfel incat pretioasele talismane sa aiba mesaj si continut. Impreuna cu Andreea Mogosanu – designerul MOOGU, am avut in vedere crearea nu doar a unor simple bijuterii menite sa completeze caseta cu nestemate a unei femei. Ne-am dorit sa punem la punct un concept capabil sa transmita un mesaj puternic si sa rezoneze cu personalitatea fiecarei femei: un ideal, o aspiratie, o dorinta si extrem de multe posibilitati.

LadyLike_Necklace1 LadyLike_Necklace2

Realizate manual din argint si placate cu aur roz, colierele Lady Like arata ca un simbol secret oferit la intrarea intr-un club select, un simbol al apartenentei si al unicitatii in egala masura. Fast, pretiozitate, eleganta si nevoia intrinseca a fiecarei femei de a se simti speciala din zorii zilei si pana la lasarea serii, sunt temele reunite in filozofia marcii si exprimate in editia speciala a colierelor “MOOGU for Lady Like Adina Necula”. Nu intamplator, aurul roz a fost alegerea fireasca pentru placarea colierelor – irizatiile calde pun in valoare pigmentatia pielii, ii confera un plus de pretiozitate si lumineaza chipul.

Dincolo de expresivitatea design-ului, Lady Like Necklace este o investie timeless, dar accesibila unui public larg, cu potential de a deveni o piesa esentiala in orice garderoba feminina.

Colierele “MOOGU for Lady Like Adina Necula” sunt disponibile din data de 17 decembrie, lansarea loc avand loc in momentul cel mai potrivit pentru a fi oferite unei lady sarmante care apreciaza finetea detaliilor. Comenzile pot fi efectuate pe adresa de e-mail contact@moogu.ro, pretul Lady Like Necklace fiind de 499 lei.

LadyLike_Necklace3

Credit foto: FotografulTAU.ro

Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

Becoming Mrs. Santa: secretele machiajului ideal de Sarbatori

Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

MOOGU “Animal Soul” 2016 Collection

Articole recente

There are 3 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!