Ramona Rusu – Minimal Black Dress

Astazi va supun atentiei creatiile unui tanar designer foarte talentat si extrem de asumat: Ramona Rusu. Mai jos aveti o parte a materialului, iar aici il puteti citi in intregime.

In ultima vreme toti cei cu care ma intalnesc se plang de calitatea invatamantului din Romania si implicit de posibilitatile pe care le ai dupa ce absolvi cu brio o facultate. Lucrurile in cazul modei nu sunt nici pe departe atat de roz cum s-ar crede, iar marea meteahna a tinerilor designeri este simtul realitatii.

O colectie trebuie sa cuprinda in primul rand piese care sa se poata vinde si pe care clientul sa le poata purta. Or daca te chinui 3 luni sa realizezi 20-25 de tinute foarte ok pentru podium insa imposibil de purtat in viata reala, atunci esti sortit din start esecului.

Am facut aceasta mica paranteza, deoarece are mare legatura cu designerul pe care mi-am propus sa vi-l prezint astazi.

Imi place Ramona Rusu. Imi place pentru ca nu forteaza lucrurile, pentru ca piesele pe care le creeaza denota un firesc care rar poate fi regasit in colectiile tinerilor designeri.

Imi place pentru ca isi fixeaza obiective realiste, iar formele care iau nastere din mainile iei pun accentul pe simplitate si proportie.

In plus, schitele Ramonei ar putea fi foarte bine expuse ca atare in cadrul unei expozitii tematice. “Desenez cam de cand am invatat sa tin un creion in mana, si de atunci nu m-am mai oprit. De fapt totul a inceput cu pasiunea mea pentru desen. Orice copil este incantat de culori cand e mic dar la mine aceasta pasiune a continuat. In consecinta, la indemnul parintilor mei in clasa a VI m-am inscris la Liceul de Arte plastice din Brasov unde am invatat bazele creatiei.

Citeste aici tot articolul.

Ramona Rusu – Minimal Black Dress

Hong Kong Fashion Week

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta